Jutro - Sreda, 22. septembar - Ko nam ugrožava decu?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Promena stava Vrhovnog kasacionog suda u vezi sa naplatom troškova obrade kredita i dalje je u žiži javnosti. Šta da rade oni građani čiji su sporovi u toku? Da li su presude skoro 200 000 predmeta sada predvidive? Gosti jutra advokat Marija Starčević i profesor pravnog fakulteta miloš Živković
((ADVOKATI LJUTI ZBOG ODLUKE VKS))

PRELISTAVANJE
Kako će Priština i Evropska unija odgovoriti na zahteve predsednika Vučića nakon krize oko registarskih tablica? Sledi li upad Albanaca na Gazivode i može li Srbija osigurati snabdevanje severa Kosova? To ćemo pitati advokata Tomu Filu i Stefana Surlića sa Fakulteta političkih nauka.
((ODGOVOR NA KRIZU))

AKTUELNO
Fudbalskom klubu Crvena Zvezda predstoje uz dva derbija, mnogo malih utakmica i evropska jesen. Iako je Zvezda sada u pohodu za petu uzastopnu titulu, pitanje je da li je poslednji derbi sa nerešenim rezultatom obeshrabrio. Gost jutra Zvezdan Terzić generalni direktor Crvene Zvezde.
((PRED ZVEZDOM I PARTIZANOM JOŠ DVA DERBIJA))

SVI PRIČAJU O...
Na Telegramu se dele snimci seksa dečaka od 12 godina! Zbog izazova na Tiktoku deca u Beogradu ležala na sred ulice i čekala da naiđe automobil. Ove vesti šokirale su Srbiju. Postoji li dovoljno dobra zaštita u virtuelnom svetu? Ko nam ugrožava decu? O tome razgovaramo ovog jutra.
((VIRTUELNI SVET - STVARNI PROBLEMI))

FILM TOMA
Priča o životu i radu Tome Zdravkovića oduševila je i one koji narodnu muziku ne slušaju. Koje je scene najteže bilo snimiti, o tome ćemo razgovarati sa glumcem Petrom Benčinom.
(("...JA BIH DAO ZA LJILJANU"))​