Jutro - Petak, 17. septembar - Hoćemo li imati jeftinije gorivo

U jutarnjem programu danas gledatićemo:

foto: Printscreen/PrvaTV
foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Ostalo je još samo nekoliko dana da se prijavite ne konkurs Programa Moja prva plata. Ko, kako i kada može da se prijavi to ćete saznati ovog jutra.
((KAKO DO PRVE PLATE?))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Državi uskoro stiže predlog o izmeni politike akciznog oporezivanja energenata. Kakve izmene predlaže Udruženje naftnih kompanija Srbije? Hoćemo li imati jeftinije gorivo?
((PREDLOG UNKS ZA SVAČIJE DOBRO))

PRELISTAVANJE
Napustio nas je legendarni i jedan od najboljih evropskih trenera Dušan Duda Ivković. Ostavio je veliki trag u čitavoj svojoj sportskoj karijeri. O njegim uspesima od KK Radnički pa do rezultata u reprezentaciji govoriće Miloš Šaranović, urednik sportske redakcije.
((DUDA IVKOVIĆ))

AKTUELNO
Parada ponosa LGBT osoba održaće se sutra u Beogradu. Može li na njoj izbiti nasilje? Kakvo izvinjenje i koje zakone njeni učesnici traže od države?
((LGBT PONOS))

SVI PRIČAJU O...
Podignuta optužnica protiv vozača Lazara Galića, koji je usmrtio dečaka Stefana Balića na pešačkom prelazu i pobegao sa mesta tragedije. Kakva nam je kaznena politika? Šta učiniti da bahati vozači koji pobegnu sa mesta nesreće dobiju zasluženu kaznu?
((OPTUŽNICA PROTIV VOZAČA SA KARABURME))

ZABAVA
Za kraj nam dolazi Leontina, pričaćemo o novom albumu na kome su neki od naših najpoznatijih pop i rok izvođača snimili pesme za decu.
((POP ROK ČAROLIJA))​