Jutro - Sreda, 15. septembar - Koja se terapija u lečenju kovida 19 pokazala kao najefikasnija?

U jutarnjem programu bavićemo se sledećim temama:

15.09.2021. - 02:00h
Jutro na Prvoj
Jutro na Prvojfoto: Printscreen/PrvaTV

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Da li učenike očekuje popuštanje mera ili prelazak na online nastavu?
Posle kog broja zaraženih će sve škole preći u crvenu zonu?
Ovo su samoneka od pitanja za ministra prosvete Branka Ružića. On je naš gost.
((SKORO 8 HILJADA ZARAŽENIH DNEVNO!))))

PRELISTAVANJE
Kako izgleda direktna saradnja sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem? Koliko je teško organizovati posete visokih zvaničnika, naručito sada u ovakvoj epidemiološkoj situaciji? O tome ali i drugim važnim političkim temama razgovaraćemo sa savetnicom za medije predsednika Suzanom Vasiljević.
((GOST SUZANA VASILJEVIĆ))

AKTUELNO
Da li vakcine treba mešati? Koja se terapija u lečenju kovida 19 pokazala kao najefikasnija? Odgovore na sva aktuelna pitanja daće nam Sanja Škodrić direktorka RFZO-a.
((DA LI MEŠATI VAKCINE?))

SVI PRIČAJU O
Zašto je Crna Gora rekorder po uvozu banana? Ima li to veze s jačanjem balkanskih narko-klanova i time što im više nisu potrebni ni posrednici već drogu kupuju direktno iz Južne Amerike? O tome ćemo razgovarati sa stručnjakom za bezbednost Ilijom Životićem i novinarom Mladenom Radulovićem.
((RODIĆU TI SINA, KRALJA BANANA))

ROBOTI KAO DOKTORI
Da li će nam uskoro roboti pomagati protiv napada panike i problema s mentalnim zdravljem? Jednog takvog robota predstaviće nam članovi srpskog tima na Međunarodnoj olimpijadi u robotici.
((LEK ZA 21. VEK))

ZABAVA
Legende našeg hard roka slave 40. rođendan. O koncertu kojim će ga obeležiti pričaće nam Goran Šepa, pevač grupe "Kerber".
((POČETAK DRUGE MLADOSTI))​