Jutro - 10. septembar: Dvadesetogodišnjoj devojci Korona uništila pluća; Koliko ima mladih pacijenata sa teškom kliničkom slikom?

Korona ponovo uzima danak. U bolnicama sada ima i mladih koji uprkos tome što su pre virusa bili zdravi ne mogu da se izbore sa koronom? Koliko ima mladih pacijenata sa teškom kliničkom slikom? O ovome razgovaramo sa pulmologom dr Snežanom Rsovac iz Tiršove.

Jutro, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
Jutro, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Danas je svetski dan prevencije samoubistava.
Šta je promenila pandemija? Da li raste broj ljudi koji ne znaju kako da se izbore sa nagomilanim stresom i kako da pomognemo sebi i drugima?
((VODEĆI UZROK SMRTI U ADOLESCENCIJI!))

PRELISTAVANJE

Zašto se region ponaša kao da za nasilje na Cetinju treba da se izvini srpska crkva i Srbija? O tome, kao i 20. godišnjici terorističkog napada 11. septembra, razgovaraćemo sa stručnjacima za bezbednost Darkom Trifunovićem i Darkom Obradovićem.
((OPROSTI ŠTO SI ME TUKAO))

AKTUELNO

Nezvanično saznajemo – eksploziju boca sa kiseonikom u Tetovu izazvao mali požar. Ko je odgovoran? I šta će pokazati istraga NATO stručnjaka?
((NATO POMAŽE U ISTRAZI))

PESTICIDI I GMO

Šta je sve inspekcija sprečila da uđe u Srbiju?
To će nam reći Ivan Tomašev jedan od graničnih fitosanitarnih inspektora?
((KAKVU HRANU JEDEMO?))​

SVI PRIČAJU O...

Dvadesetogodišnjoj devojci Korona zacementirala pluća. Najteži pacijent u poslednjih 18 meseci. Koliko ima mladih pacijenata sa teškom kliničkom slikom? O ovome razgovaramo sa pulmologom dr Snežanom Rsovac iz Tiršove.
((DEVOJCI KORONA ZACEMENTIRALA PLUĆA))

ZABAVA

Uoči koncerta na Tašmajdanu u program će nam se uključiti Vlatko Stefanovski, a mi ćemo podeliti 2 puta po dve karte onima koji budu znali odgovor na pitanje koje ćemo Vam postaviti.
((VLATKO STEFANOVSKI))​​