Jutro - Sreda, 8. septembar - Da li su kovid propusnice jedini način da se pandemija više ne širi?

U današnjem izdanju "Jutra" gledaćete:

.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Leto obeležile elementarne nepogode- od poplava u Nemačkoj i Njujorku do požara u Turkoj i Grčkoj. Koje su oblasti privrede posebno pogođene klimatskim promenama. Koliko je ekonomija ugrožena?
((KLIMATSLKE PROMENE ŠTETE EKONOMIJI))

BEOGRAD DAJE POMOĆ PAROVIMA
Beograd odlučio da pomogne parovima sa sekundarnim sterilitetom finansiranjem vantelesne oplodnje. Ko može da se prijavi i koliko je novca za to opredeljeno? O ovome će govoriti gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.
((FINANSIJSKA SREDSTVA ZA VANTELESNU OPLODNJU))

PRELISTAVANJE
Kad će u zatvoru biti svi koji su ugrozili život patrijarha i njihovi nalogodavci? Ko kontroliše policiju i službe u Crnoj Gori - vlada ili Milo Đukanović? To će nam reći Dritan Abazović a Nebojša Čović će nam kazati da li cetinjski neredi mogu biti izgovor da se patrijarhu zabrani da dođe u Pećku patrijaršiju.
((KO NIŠANI PATRIJARHA))

AKTUELNO
Jesu li kovid propusnice jedini način da se pandemija više ne širi? Da li bi se njima prekršio ustav ili je potrebna još radikalnija mera - obavezna vakcinacija? O tome ćemo pričati sa dr Milankom Šeklerom i stručnjacima za ljudska prava Milanom Antonijevićem i Vladicom Ilićem.
((PROPUSNICAMA PROTIV KOVIDA))

SVI PRIČAJU O
Počela je nova sezona naše najgledanije serije Igra sudbine. Očekuju nas još uzbudljiviji događaji vezani za porodice Kanački i Ožegović. Zanimljivosti iz nove sezone ali i sa snimanja otkriće nam glumica Milica Milša.
((IGRA SUDBINE))

ZABAVA
Veliki povratnički koncert večeras u Beogradu. Uoči večerašnje svirke naša gošća Ida Prester.
((IDA PRESTER))​