Jutro - Ponedeljak, 6. septembar: Tri nedelje od početka vakcinacije trećom dozom; Da li je mešanje vakcina opasno ili poželjno?

Kako protiče vakcinacija trećom dozom vakcine u Srbiji? Da li je dobro kombinovati vakcine različitih proizvođača ili je bolje opredeliti se za istog? Sve dileme rešiće dr Zoran Bekić u jutrarnjem programu Tv Prva.

05.09.2021. - 23:00h
Jutro
Jutrofoto: Printscreen/PrvaTV

U FOKUSU
Miokarditis je jedna od ozbiljnijih posledica preležanog Korona virusa. Najčešće pogađa mlade i treći je najčešći uzrok smrti. Zašto?
((KORONA OSTAVLJA POSLEDICE NA SRCU))


ČOVEČE NE LJUTI SE
Med - i hrana i lek! Ali šta ako nekome na prija? Šta je uzrok za alergiju na med? O ovome razgovaramo sa doktorom Vojislavom Perišićem.
((INTOLERANCIJA NA MED))


PRELISTAVANJE
O ustoličenju mitropolita Crnogorsko primorskog Joanikija govoriće Ivica Dačić,Vladimir Pavićević, i sveštena lica iz Crne Gore Danilo Romanov, Iguman manastira Đurđevi Stupovi u Beranama i Nikola Pejović, sveštenik. Ima li razloga i dalje za strah?
((USTOLIČEN JOANIKIJE!))

SPORT

AKTUELNO
Tri nedelje od početka vakcinacije trećom dozom u Srbiji. Da li je mešanje vakcina opasno ili poželjno? Gost jutra dr Zoran Bekić
((BUSTER DOZA – TREBA LI MEŠATI VAKCINE?))


SVI PRIČAJU O
Srebrna medalja za naše odbojkašice na Evropskom prvenstvu. Dvadeseto odličje za 15 godina za ponos cele Srbije. Gosti jutra odbojkašica Milena Rašić i predsednik OSS Zoran Gajić.
((SREBRO SIJA KAO ZLATO))


KOLO SREĆE
Od večeras u 21h nova serija na TV Prva Kolo sreće, odmah nakon nove sezone Igre sudbine. O zapletima govoriće glumci sjajne glumačke ekipe Nela Mihajlović, Tamara Radovanović i Nikola Šurbatović.
((NOVA SERIJA - "KOLO SREĆE"))


ZABAVA
Za kraj nam pevaju Nebojša Pajić i Ana Stojiljković.
((NOVA PESMA))