Jutro - Nedelja, 29. avgust - Zašto u srpsku prestonicu stiže i izvršni direktor Gučija i super model Naomi Kembel?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
U prvom činu ove nedelje jedan režiser pretukao je drugog u kafani. U drugom, proradile su navijačke strasti. Treći je, očigledno, rezervisan za izbornu trku koja sledi. U pregledu nedelje razgovaram sa Jelenom Trivan i Bojanom Klačarem.
((TREĆI ČIN))

2. TEMA NEDELJE
Najviše je Srba, slede Mađari, Romi, Bošnjaci i ostale nacionalne manjine. Ko i zašto traži da se tom spisku na narednom popisu dodaju i Vojvođani? Može li Vojvođanin da bude nacionalnost a ne regionalna pripadnost? Šta kažu predlagači a kako na to reaguje desnica u Srbiji? Pozvali smo i jedne i druge. Aleksandar Odžić i Aleksandar Šešelj naši su gosti ovoga jutra.
Pitamo i vas.
(("VOJVOĐANIN" KAO NACIONALNOST))

3. AKTUELNO

Zbog istine o Račku - dve godine zatvora. Kakve su šanse da presuda poslaniku srpske liste Ivanu Todosijeviću bude ukinuta? Hoće li tenzije dalje rasti pred izbore u oktobru? Mogu li se sportske tribine vratiti sportu? Hoće li se on ponovo kandidovati za predsednika crveno-belih? Gost je Nebojša Čović.
(ISTINA IZA REŠETAKA))

4. SVI PRIČAJU O
Da li će početak školske godine biti "haos u najavi" ili je najbolje moguće rešenje u trenutnim okolnostima? KO u školu ne može bez maske i mogu li roditelji da zahtevaju da dete pohađa nastavu onlajn? Naši gosti su Jasna Janković predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika i Miloš Blagojević, pomoćnik ministra prosvete.
((ŠKOLSKI SEMAFOR SISTEM))

5. U FOKUSU
Hoće li Beograd biti nova adresa za hotele i restorane Đuzepea Ćiprijanija? Zašto u srpsku prestonicu stiže i izvršni direktor Gučija i super model Naomi Kembel? Kakve vesti oni donose?
((SVET U BEOGRADU))​