Jutro - Utorak, 24. avgust - Gošća: premijerka Srbije Ana Brnabić

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Kakva se ishrana nakon letnje preporučuje u jesenjem periodu? Koje sezonsko voće u jesenjem periodu ima najbolje efekte po zdravlje ali i skladnu liniju?
((NA JESEN SE GOJIMO?))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Konačno zahlađenje- da li to znači da je tropskim vrućinama došao kraj? Kako će ovo toplo leto uticati na zimu i da li se klima potpuno promenila? Ovo ćemo pitati meteorologa Nedeljka Todorovića.
((TROPSKIM VRUĆINAMA DOŠAO KRAJ?))

PRELISTAVANJE
Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić zadržan je u pritvoru jer je u jednom Niškom hotelu napao kolegu Predraga Gagu Antonijevića. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja Bjelogrlić je zadržan u pritvoru. Gosti Prelistavanja glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Alo Duško Vukajlović i glumica Eva Ras.
((BJELOGRLIĆ U PRITVORU))

TEMA JUTRA
Prva država koja je uvela obaveznu vakcinaciju zdravstvenih radnika bila je Italija. U Srbiji i dalje ima medicinara koji se protive vakcinaciji. Koliko to može biti opasno po zdravlje pacijenata obolelih i od drugih bolesti i da l ije rešenje prebacivati one koji ne žele da se imunizuju na druge poslove? Gost jutra dr Tomislav Stevanović.
((IMUNIZACIJA MEDICINARA))

AKTUELNO
Da li će uslediti nove epidemiološke mere? Hoće li đaci krenuti redovno u školu? Šta se dešava sa dijalogom vlasti i opozicije, ali i Beograda i Prištine? Kako na Srbiju utiču dešavanja u Avganistanu? O ovim ali i svim ostalim aktuelnim temama razgovaraćemo sa premijerkom Srbije Anom Brnabić.

SVI PRIČAJU O...
Da li je ispatljivije štedeti u dinarima ili u evrima? Koji su uslovi u banci najvažniji ako se odlučimo da novac ostavimo sa strane? O ovome razgovaramo sa Dušanom Uzelcem, urednikom portala kamatica.
((IMATE LI SLAMARICU?))

ZABAVA
Biljana Tipsarević nedavno je imala reviju u Crnoj Gor, a njenu novu kolekciju karakterišu jarke boje i bogati krojevi. Šta je to što diktira trend? Iz Crne Gore će nam se uključiti dizajnerka Biljana Tipsarević
((ŠTA JE U MODI?))