Jutro - Sreda, 18. avgust - Šta se može sa 300 evra?

Ovog jutra bavićemo se sledećim temama:

Filip i Marijana jutros sa vama, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
Filip i Marijana jutros sa vama, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
.

U FOKUSU
Koliko godišnjeg odmora nam je dovoljno da se stvarno odmorimo? O tome razgovaramo sa doktorkom Biserkom Obradović.
((KAKO NAJBOLJE ISKORISTITI ODMOR?))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Univerzitet u Beogradu više nije među 500 najboljih na Šangajskoj listi. Šta to govori o obrazovanju u Srbiji? Zašto su nam škole pune odličnih đaka, a mnogi padaju na prijemnom? Da li treba preispitati odgovornost profesora? Naši gosti su Srđan Ognjanović, dugogodišnji director Matematičke gimnazije I Marijana Dukić Mijatović, iz ministarstva prosvete.
((TEŠKE LEKCIJE))

PRELISTAVANJE
Kako teče evakuacija naših državljana iz Avganistana? Da li su talibani zaista spremni da sve oproste svojim protivnicima i da prime žene u vladu? O tome ćemo pričati sa ????, kao i sa vojnim komentatorom Aleksandrom Radićem i Vojislavom Lalićem, bivšim dopisnikom iz Turske.
((KAD DOLAZE NAŠI IZ AVGANISTANA?))

KO JE U PRAVU
Hoće li povećanje broja obolelih od korone pratiti smanjenje broja ljudi u salama za svadbe? Kada možemo da očekujemo uvođenje novih mera ?
Dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član kriznog štaba, Boško Bubanja, predstavnik ivent industrije.
((Treba li od jeseni ograničiti svadbe I druga okupljanja? ))

POČINJE BEER FEST
Posle Birfesta, sledi još festivala u Beogradu - šta ćete na njima moći da vidite, hoće li korona dozvoliti da budu održani i pod kojim ograničenjima? To će nam reći Ivan Karl, beogradski sekretar za kulturu.
((FESTIVALI POD SENKOM KORONE))

SVI PRIČAJU O
Počinju pregovori o visini minimalca - hoće li gazde dozvoliti da se on poveća? Da li će zauzvrat tražiti niže poreze i znači li to onda da će tu povišicu praktično plaćati svi građani Srbije? To ćemo pitati Srđana Drobnjakovića, direktora Unije poslodavaca Srbije, i Ranku Savić, predsednicu Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata.
((ŠTA SE MOŽE ZA 300 EVRA?))

ZABAVA
Pred koncert "Hladnog piva" u Beogradu, šta bend sprema za ovaj nastup i koji su mu dalji planovi saznaćemo od njihovog frontmena Mileta Kekina.
((NAJVEĆI KONCERT DOSAD))​