Jutro - Utorak, 17. avgust - Počinje vakcinacija trećom dozom. Kakva su iskustva, ima li neželjenih efekata?

Tokom pet sati živog programa, pratićemo sledeće teme.

Marijana i Fili ovog jutra sa vama, foto: Promo Prva TV: Marko Todorović
Marijana i Fili ovog jutra sa vama, foto: Promo Prva TV: Marko Todorović
.

U FOKUSU
Zašto se mnogi tokom posta ugoje? Kako na organizam utiče posna hrana?
To će nam reći nutricionista Branka Mirković.
((TREBA LI KONTROLISATI GVOŽĐE?))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Davor Vidović i Marko Gmizić, naši vatrogasci koji su gasili požare u Grčkoj, dolaze nam u studio. Čućemo iz prve ruke kako je izgledala borba sa vatrom u omiljenim letovalištima.
((DA LI JE U GRČKOJ BEZBEDNO?))

(M) PRELISTAVANJE
Šta će biti sa našim državljanima zarobljenim u Avganistanu? Stiže li nam novi talas azijskih izbeglica? Da li poraz u Avganistanu znači da države koje prave Amerikanci uvek propadaju i šta to znači za Kosovo? O tome ćemo pričati sa Slobodanom Jankovićem iz Instituta za međunarodnu politiku i Jelenom Milić iz Centra za evroatlantske studije a očekujemo i uključenje dvojice naših ljudi koji pokušavaju da pobegnu iz Avganistana.
((STIŽU LI IZBEGLICE IZ AVGANISTANA?))

AKTUELNO
Vakcinacija trećom dozom protiv korone u Srbiji - počinje danas.
U Nemačkoj se treća doza već daje onima koji su vakcinisani pre 6 meseci. Kakva su iskustva i ima li neželjenih efekata? To će nam reći dr Andrej Trampuž, direktor laboratorije za istraživanje infektivnih bolesti u Berlinu.
((KO I KOJU VAKCINU TREBA DA PRIMI?))

TEHNIČKI PREGLED ZA MOTORE I SKUTERE
Koliko motocikala može da prođe tehnički pregled po novim pravilima? To će nam reći Vladimir Jevtić, iz Asocijacija motociklista I Miloš Urošević, voditelj i motociklista.
((SKUPA REGISTRACIJA?))

(F) SVI PRIČAJU O
Deca od četiri godine će u Škotskoj sama, bez saglasnosti roditelja, birati jesu li dečaci ili devojčice i koji će toalet i svlačionicu da koriste. Da li se deci time pomaže? Ili su ona tad previše mala da bi znala šta žele? To ćemo pitati doktorku Simonu Žikić sa Fakulteta za medije i komunikaciju i Kristinu Ferari, transseksualnu osobu.
((KAD DEČAK KAŽE DA JE DEVOJČICA))

ZABAVA
O utiscima s koncerta posvećenog pokojnom basisti "Riblje Čorbe" Miši Aleksiću i o predstojećem nastupu "Van Goga" na Birfestu pričaće nam Zvonimir Đukić - Đule Van Gog.
((PESMA NIKAD NE UMIRE))​