JUTRO - Utorak, 10. avgust - Uskoro počinje nova školska godina; Kakve novine očekuju đake kada se ponovo vrate u školske klupe?

Tržište automobila u Srbiji beleži rast cena, ali kupci zbog toga ne odustaju od kupovine polovnih vozila. Šta je ono što se najviše traži i da li svako može pronaći u Srbiji četvorotočkaša po svojoj meri? Počinje nova školska godina, šta je novo za decu, kako će izgledati ovogodišnjih školski program? Da li će imunizacija dece ostati samo na nivou preporuke? Odgovore na ova i brojna druga zanimljiva pitanja potražite u jutarnjem programu.

Jutarnji program, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutarnji program, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Velike klimatske promene uzrok su brojnih požara i katastrofa. Šta kažu planete, kada bi situacija mogla da se popravi? O ovome će govoriti astrolog Bosiljka Veselinović
((ASTROLOGIJA PREDVIDELA PRIRODNE KATASTROFE?))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Skočile cene automobila, ali nije opala potražnja. Koja su vozila najpopularnija među kupcima, ali i zašto je potražnja veća od dostupnosti?
((SKOČILE CENE ALI I POTRAŽNJA))

PRELISTAVANJE
Šta je posledica požara na deponiji smeća u Vinči? Koje su se štetne matrije našle u dimu koji je dva dana obavijao delove glavnog grada?
((REŠENJE ZATVARANJE DEPONIJE?))

AKTUELNO
Učenici će u narednoj školskoj godini učiti o veštačkoj inteligenciji. Koje su još promene u programu?
((NOVE GENERACIJE))

IMUNIZACIJA
Hoće li vakcinacija dece na Kovid -19 ostati na nivou preporuka? Na koju zemlju se možrmo ugledati i na koja istraživanja pitamo epidemiologa Radmila Petrovića
((UZ PREPORUKU MINISTARSTVA))

SVI PRIČAJU O...
Kakva je popunjenost kapaciteta na Zlatiboru? Jesu li domaći turisti jedini gosti ili ima i stranih? Da li su promotivne cene uticale na bolju posetu u avgustu?
((LETO NA PLANINI))

ZABAVA
U petak počinje jubilarni 60 sabor trubača. Otvara ga Dejan Petrović, nastavlja Bojan Suđić i zatvara Bregović. Kakva pravila zbog epidemiološke situacije važe za posetioce?
((GUČA!))​