Jutro - Subota, 31. jul - Da li je tačno da su sale za svadbe rezervisane i za sledeću godinu?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: IVASHstudio/Shutterstock
foto: IVASHstudio/Shutterstock
.

PRELISTAVANJE
Doživotna robija za Veljka Belivuka i Marka Miljkovića - to se traži juče podignutom optužnicom protiv njih i još 29 osoba. Da li 322 stranice optužnice sadrže dovoljno dokaza da se rasvetle zverstva koja su šokirala Srbiju? O tome pričamo sa advokaticom Zorom Dobričanin Nikodinović i novinarom Milošem Lazićem.
((DOŽIVOTNA KAZNA ZA BELIVUKA?))

TEMA JUTRA
Jedna majka tvrdi da je nisu pustili da uđe u zgradu Uprave za trezor sa bebom, I da su joj rekli da ostavi dete kod portira. Ova vest munjevito se proširila društvenim mrežama. Šta se desilo majci koja je sa bebom htela da preda dokumenta? Kakve je poruke podrške a kakve pretnje dobijala kada je odlučila da javno ispriča svoju priču? Da li je i zbog čega zabranjeno u zgradu Uprave za trezor ući sa detetom?
To će nam reći Nataša Rajić, majka koja tvrdi da joj nisu dozvolili da udje, i Kristina Anđelković iz Uprave za trezor.
((BEBAMA ZABRANJEN ULAZ?))

AKTUELNO
Na osnovu zakona protiv onih koji zločin u Srebrenici ne priznaju kao genocid, prvi koji je prijavljen jeste novinar Branimir Grujičić. On će nam otkriti - šta će uraditi ako sarajevske snage pokušaju da ga uhapse na teritoriji Republike Srpske? Da li će se sam prijaviti tužilaštvu, kao što je to učinio Milorad Dodik?
((PRVI NA METI))

SVI PRIČAJU O...
Kada, najranije, može da organizuje svadbu neko ko danas zaprosi devojku? Da li je tačno da su sale za svadbe rezervisane i za sledeću godinu? Ako se venčanja organizuju četvrtkom, petkom…čak i ponedeljkom, zašto izbegavaju sredu?
((UDAJ SE ZA MENE... SLEDEĆE GODINE))

U FOKUSU
Novak Đoković je doživeo dva poraza u jednom danu na Olimpijskim igrama. Nakon šokantnog poraza od Aleksandra Zvereva u polufinalu singla, izgubio je i u mešovitom dublu sa Ninom Stojanović. Olimpijske igre su u punom jeku, a o svim sportskim dešavanjima razgovaramo i ovog jutra. Naši gosti su novinar i urednik Miljan Milićević i bivši vaterpolista Nikola Rađen.
((OLIMPIJSKI RULET))

ZABAVA
Za njega nema odmora ovog leta, o tome šta sve i sa kim snima pričaće nam glumac Miodrag Radonjić.
((UBRZANJE))​