Jutro - Utorak, 27. jul - Da li je 5.000 evra državne pomoći za svako novorođenče dovoljno da bi nam se rađalo više beba?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Kako treba da se tretira bebina koža kada je jako sunce? Može li doći do opekotina čak i kada je oblačno? U čemu roditelji najviše greše? O ovome razgovaramo sa dermatologom.
((NEGA BEBINE KOŽE))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
U maloprodajama poskupeće kafa. Šta je glavni uzrok i kolika se cena može očekivati? Gost jutra Aleksandar Bogunović, sekretar udruženja za biljnu proizvodnju i prehrambenu industriju.
((JOŠ JEDNO POSKUPLJENJE))

VATRENE OLUJE
Pakleni šumski požari gutaju Sibir i Sardiniju a Srbija je među zemljama koje su u najvećoj opasnosti od toga da im se nešto slično dogodi. Možemo li to sprečiti ili smo bez zaštite, pitaćemo Slobodana Milanovića sa Šumarskog fakulteta.
((PRETVORENI U BUKTINJU))

PRELISTAVANJE
Da li je 5.000 evra državne pomoći za svako novorođenče dovoljno da bi
nam se rađalo više beba? Ili su potrebne i druge mere da nam se broj stanovnika ne bi prepolovio? O tome ćemo pričati sa Slavicom Đukić Dejanović.
((BEZ BEBA, NESTAJEMO I MI))

TEMA JUTRA
Prvu utakmicu na Olimpijskim igrama vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je protiv Španaca. Danas je glavna tema utakmica Srbija Kazahstan. Kakve su nam šanse za medalju? U temi jutra o ovome razgovaram sa bivšim vaterpolistom Aleksandrom Šapićem.
Aleksandrom Šapićem.
((SRBIJA NAVIJA))

KO JE U PRAVU
U Crnoj Gori sklopljeno prvo istopolno partnerstvo godinu dana od izglasavanja zakona. Da li će i u Srbiji to uskoro biti moguće? Koliku ulogu u svemu igra politika? Gosti jutra Vladimir Pavićević, direktor Društva za istraživanje politike i političke teorije , Milica Đurđević, predsednica Srpske stranke Zavetnici i Marko Mihajlović, Beograd prajd
((ISTOPOLNO PARTNERSTVO- DA ILI NE?))

SVI PRIČAJU O...
Uskoro otvaranje letnje scene Beogradskog dramskog pozorišta. Od reditelja Juga Radivojevića čućete šta su pripremili za publiku.
((KULTURA NA OTVORENOM))

ZABAVA
Đorđe David se oprobao kao glumac - pitamo ga da li odustaje od muzike?
((MENJA LI ĐORĐE DAVID PROFESIJU?))

ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC?
Kako mesečeve mene utiču na naše raspoloženje ali i postupke? Šta treba a šta ne treba da radite u vreme mladog meseca. Gost jutra nataša Vukoje
((NOVI POČETAK))