Jutro - Petak, 23. jul - Šta možemo očekivati od predstavnika Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: lazyllama/Shutterstock
foto: lazyllama/Shutterstock
.

U FOKUSU
Mogu li naše kompanije preko svetske izložbe u Dubaiju da prodru na tržište Azije, Afrike, ali i ostatka sveta? Koliku zaradu to može doneti Srbiji?
((IZ DUBAIJA U SVET))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Šta znači odluka hrvatske Vlade, da se lik jednog Srbina nađe na hrvatskoj kovanici evra, Tesla - kao nacionalni motiv i da li bi osim Narodne banke, trebalo da reaguje i Srpska akademija nauka i umetnosti, pitaćemo Marka Lopušinu.
((VELIKAN NA SITNIŠU))

PRELISTAVANJE
Šta možemo očekivati od predstavnika Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju? Hoće li se vaterpolisti baš kao u Riju okititi zlatom? da li su ovo najnapetije igre do sada ne samo zbog samog takmičenja već i zbog epidemije? Gosti jutra Slobodan Nikić bivši vaterpolista i Stefan Nikolić novinar portala B92. Dobro jutro.
((ČEKAMO MEDALJE))

TEMA JUTRA
Dobre vesti za mlađe i starije stižu nam iz Ministarstva za brigu o selu. U toku je konkurs za dodelu kuća i uvodi se garantovana penzija za 200.000 građana. U goste nam dolazi ministar Milan Krkobabić.
((ODGOVORNOST))

AKTUELNO
Hoće li cene sirove nafte nastaviti da rastu i doneti glavobolju vozačima? Da li samo intezivniji četvrti talas KOVID-a 19 može zadržati cene benzina i dizela na sadašnjem nivou, ovog jutra pitanje je za stručnjake.
((PREŽIVEĆEMO VIŠE CENE))

SVI PRIČAJU O...
Novak Đoković je u Tokio otišao po zlato. Da li postoji teniser koji može da mu se suprotstavi, pitaćemo Bogdana Obradovića.
((NOLE JE NEPOBEDIV))

ZABAVA
Na društvenim mrežama pojavili su se profili za navodno proricanje budućnosti iz tabana. Ispostavilo se da se iza ovakvih oglasa mogu kriti oni koji te fotografije stopala dalje šalju porno sajtovima, specijalizovanim za tzv. "fut fetiš".
Odakle se može čitati sudbina? Zašto se to obično radi iz dlana?
Pitamo Lava Geršmana. On je beli mag.
((Šta sve može da predvidi?))​