Jutro - Četvrtak, 22. jul - Srpski turisti preplavili albansku obalu. Šta ih privlači?

U jutarnjem programu Prve ovog jutra:

Anđela i Miloš sa vama, foto: Promo Prva TV / Marko Todorović
Anđela i Miloš sa vama, foto: Promo Prva TV / Marko Todorović
.

U FOKUSU

Da li su srpski turisti preplavili albansku obalu zbog prihvatljivih cena, odlične usluge ili putovanja bez testa na koronu samo sa ličnom kartom? Kako biramo gde ćemo na odmor i koje su destinacije najatraktivnije ovog leta?
(SAKUPLJNJE VITAMINA D)

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Ima li istine u tome da žtitna zlezda strada ženama u braku, da ih ubija ljubomora ili energetski disbalans kako tvrdi euski iscelitelj Lazarev? Da li je to bolest nesigurnih i slabih žena ili i po koji jak muškarac ima problema pitamo dr Jelicu Bjekić Macut.
(ČEMU STUDIJE))

PRELISTAVANJE

Može li Redžep Tajip Erdogan, jedan od najmoćnijih ljudi u islamskom svetu, privoleti još zemalja da priznaju Kosovo? Da li je taj plan deo neoosmanističkih ambicija Turske na Balkanu? O tome pričamo sa Darkom Tanaskovićem i Dejanom Vukom Stankovićem.
(("SULTANOVA" ŽELJA))

SPORT

TEMA JUTRA

Tužilaštvo traži određivanje pritvora za vozača koji je autom udario dvojicu dečaka na pešačkom prelazu i pobegao. Kako kazne utiču na bezbednost u saobraćaju? Naši gosti su ​Damir Okanović, iz Komiteta za bezbednost I Saša Stanković, otac čijeg je sina na pešačkom prelazu ubio vozač koji je osuđen na 3 i po godine zatvora.((ZAŠTO NAŠI PUTEVI SPADAJU U NAJRIZIČNIJE? ))

AKTUELNO

Telekom Srbije i Arena Channels Group sklopili su šestogodišnjeg ugovor sa Premijer ligom. Ova vest izazvala je polemiku u medijima. Šta ugovor sadrži? Gost jutra Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.
((PREMIJER LIGA NA ARENA SPORTU))

SVI PRIČAJU O

Pojedine države uvode rok u kome važi potvrda o vakcinaciji. Hrvatska postavlja granicu na 210 dana, Austrija na 9 meseci... posle toga za ulazak biće neophodan je negativan test. Šta nas čeka na jesen? Kada je vreme za treću dozu i kako da je odaberemo?​ Naš gost je dr Radmilo Petrović, epidemiolog.
((KOLIKO DUGO NAS ŠTITI VAKCINA?))

ZABAVA

Da li je teže biti jutjuber ili muzičar? Kako je reč pregled zamenila reč tiraž? Gošća jutra jutjuberka i pevačica Amira Efendić.
((NOVE GENERACIJE))