Jutro - Sreda, 21. jul - Kakva je sudbina zgrade na Vračaru koja se od prošlog petka lagano urušava?

Ovog jutra na dnevnom redu su sledeće teme:

Filip Čukanović i Marijana Tabaković, foto: Prva TV
Filip Čukanović i Marijana Tabaković, foto: Prva TV
.

U FOKUSU
Skoro 9000 žena tokom porodiljskog odsustva primalo nadoknadu ispod minimalne zarade. Da li je država dužna da im novac nadoknati? O ovome razgovaramo sa Tatjanom Macurom ispred Udruženja Mame su zakon.
((PRAVDA ZA PORODILJE))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Hoće li sredinom avgusta biti stavljena tačka na postojanje Beogradske industrije Piva? Da li je dilema o kupcu otklonjena u Prostornom planu grada koji je umesto fabrike piva predvideo komercijalne sadržaje?
((ZAPEČAĆENA SUDBINA))

Kakva je sudbina zgrade na Vračaru koja se od prošlog petka lagano urušava? Ko su investitori i graditelji i da li samo oni snose odgovornost za nesavesni rad?
((URUŠVANJE ŽIVOTA))

PRELISTAVANJE
Kako su najmoćniji izraelski softver za borbu protiv terorizma, vlade mnogih zemalja koristili za špijuniranje novinara i advokata?Jesu li na meti bili samo Ajfon i Android telefoni?
((TOTALNI NADZOR))

SPORT

AKTUELNO
Da li je Vojska Srbije sve jača ili je ljudi masovno napuštaju? Jesu li vojnici okrenuli leđa komandantu I odbili da izgovore “Služimo Srbiji” na njegovo “Vrlo dobro!”? Ovo su samo neka od pitanja za ministra odbrane Nebojšu Stefanovića.
((VRAĆANJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA?))

SVI PRIČAJU O...
Posle sjajnog početka u superligi Srbije, fudbaleri Partizana počinju novu evropsku priču. Uoči utakmice sa Dunajskom Stredom u naši gosti su fudbaleri Bibras Natho i Saša Zdjelar.
((LIGA KONFERENCIJA))

ZABAVA
Gost jutra biće pevač Igor Simić koji nakon velikog hita Poveruj u ljubav ima novu pesmu.
((SAD ADIO))​