Jutro - Ponedeljak, 19. jul - Nova pravila na tehničkom pregledu zadaju problem vozačima; Da li je poskupljenje od 70% realno?

Veliki broj vozača našao se u problemu kako su na snagu stupila nova pravila za tehnički pregled u Srbiji. Da li se traži dlaka u jajetu i da li je veliko poskupljenje zaista opravdano? Odgovore na ova i druga pitanja pogledajte u "Jutru".

Jutarni program, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutarni program, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU

Šta možemo da uradimo da rizik od udara groma svedemo na minimum, pitamo dr Marka Vojinovića sa Instituta za fiziku.
((MILIJARDU VOLTI))

ČOVEČE NE LJUTI SE

Zašto je suši, tradicionalna brza hrana iz japanske kuhinje, postao egzotični specijalitet na Zapadu? Koliko je zdravo jesti živu ribu, pirinač i alge, pitamo dr Vojislava Perišića.
((KO VOLI NEK IZVOLI))

KO PROLAZI TEHNIČKI PREGLED?

Zbog čega osam od deset automobila ne prolaze novi tehnički pregled? Da li je moguće da snimanje kamerama poskupljuje uslugu za 70 odsto?
((DLAKA U JAJETU))

PRELISTAVANJE

Počinje nova runda pregovora Beograda i Prištine u Briselu. Jesu li incidenti i pretnje Srbima na Kosovu i Metohiji putokaz za razgovore na visokom nivou. O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Dušanom Janjićem.
((U SUSRET KOMPROMISU))

TEMA JUTRA

Koliko su opasne mutacije korona virusa i kako će se lekari boriti sa Delta i Lambda sojem? Da li ćemo morati da naučimo da živimo sa koronom kao i sa ostalim bolestima, pitamo pulmologa.
((IZDRŽAĆEMO!))

AKTUELNO

Kako je biti na čelu stranke koja je ušla u četvrtu deceniju postojanja? Da li sa nekadašnje pozicije pregovarača i potpisnika Briselskog sporazuma može da kaže kada je bilo teže, pre osam godina ili danas? Kakvi izazovi očekuju našu zemlju kada je u pitanju Kosovo i Metohija, pitamo predsednika Skupštine Srbije Ivicu Dačića.
((VIŠEDECENIJSKO ISKUSTVO))

SVI PRIČAJU O...

Za sada poplava u Srbiji nema, vanredna situacija proglašena je samo u Petrovcu na Mlavi. Da li nam iz Nemačke stiže poplavni talas, saznaćemo od hidrologa.
((VODOSTAJ U PORASTU))

ZABAVA

Kada je najavio novu pesmu, rekao je da je to samo deo nesvakidašnjeg projekta. O čemu je reč, pitaćemo autora. Mihajlo Veruović Vojaž biće naš gost.
((“KARTEL”))

ZABAVA

Iako nisu dugo na sceni, već imaju svoju publiku. Očekujemo dobru atmosferu i u našem studiju - Marija i Mira, članice grupe Dr Folk, pevaju nam uživo.
((DR FOLK))​