Jutro - Subota, 10. jul - Zašto u julu svake godine bude najveći broj saobraćajnih nesreća? Koje su crne tačke na putevima Srbije?

U današnjem izdanju emisije gledaćete:

saobraćaj, foto: Depositphotos/xload, 60003129
saobraćaj, foto: Depositphotos/xload, 60003129
.

1. PRELISTAVANJE
Srbija mora da bude primljena u Evropsku uniju. Tim zahtevom mađarski premijer Viktor Orban izazvao je buru u mnogim drugim zemljama ali i u Srbiji. Da li je Orban naš najbolji i najhrabriji saveznik ili će nas to prijateljstvo skupo koštati? To je jedna od tema o kojoj, dok prelistavamo štampu, razgovaramo sa Ljiljanom Smajlović i Dimitrijem Milićem.
((POMOĆ PRIJATELJA))

2. TEMA JUTRA
Troje ljudi poginulo je juče u sudaru autobusa i automobila u Smederevu. Zbog čega se svakog jula dogodi najviše saobraćajnih nesreća? Gde vozači najčešće greše? Koje su crne tačke na putevima u Srbiji? Naš gost je Vladimir Vida iz Uprave saobraćajne policije.
(("NE BRŽE OD ŽIVOTA"))

3. AKTUELNO
Zašto tajne službe u Bosni i Hercegovini očekuju nemire u Srebrenici sutra? Hoće li 11. jul biti Dan žalosti u čitavoj zemlji? Mogu li svi zajedno da se poklone svim žrtvama? O tome razgovaram sa Mladenom Grujičićem i Ćamilom Durakovićem, načelnikom i predsednikom Skupštine opštine Srebrenica.
((SVI ZA SVE ŽRTVE))

4. U FOKUSU
Dva koloseka, jedan put. Da li će vlast i opozicija postići dogovor o izbornim uslovima? Od čega to zavisi? Šta traži opozicija a šta evroparlamentarciu dijalogu koji traje i ovog jutra? Šta je već dogovoreno? To pitam potpredsednika SNS-a Aleksandra Šapića.
((DVA KOLOSEKA DO IZBORA))

5. SVI PRIČAJU O
Koja od javnih ličnosti vam uliva poverenje a da se ne bavi politikom? Ubedljivo najviše, skoro 30 odsto ljudi, u nedavnom istraživanju, na ovo pitanje odgovara - dr Branimir Nestorović. Ovog jutra dr Nestorović dolazi u naš studio i odgovara na moja i vaša pitanja.
((NESTOROVIĆ))​