Jutro - Utorak, 6. jul - Posle Pančeva i u Beogradu pronađeni komarci zaraženi virusom Zapadnog Nila. Kako da se štitimo?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/apichart
foto: Depositphotos/apichart
.

U FOKUSU
Šta je to kovid nesanica?Da li je količina stresa toliko velika da u celom svetu raste broj onih kojima san ne dolazi na oči? Kako to prevazići, pitamo Bojanu Regoje.
((LJUDI SOVE))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Dece obolele od raka sve je više od 1999. godine. Kada će vladino telo za utvrđivanje posledica NATO bombardovanja početi da radi?
((OTROV S NEBA))

(PRA)STARI LIFTOVI I FASADE
Ima li rešenja za neispravne i dotrajale liftove u zgradama u prestonici? Koliko je novca potrebno da se srede fasade zgrada, i ima li ga u kasi? Gost jutra zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić
((KOMUNALNI (NE)RED))

PRELISTAVANJE
Šta se to događa među ljudima i zašto su masovne tuče postale realnost? Da li društvene mreže pomažu u informisanju javnosti ili služe da pojačaju strasti ? O tome govore Marija Milenković i Miloš Lazić.
((KAO NA FILMU))

TEMA JUTRA
Šta su sve proživeli turisti koji su ostali bez mogućnosti da se vrate iz Grčke sa istim prevoznikom sa kojim su došli? Da li planiraju da tuže "gea turs" koji ih je samo obavestio da neće moći da ih vrati? O ovome u temi jutra razgovaramo sa jednom od putnica Draganom Janković
((LETOVANJE ZA PAMĆENJE))

AKTUELNO
Ruski gas će preko Srbije ići u Evropu. Koliko ćemo zaraditi i da li će zato pasti cena gasa kod nas? Ili će skočiti zbog divljanja cene nafte? To su neka od pitanja za direktora Srbijagasa i javnog funkcionera s najvećom platom u našoj zemlji Dušana Bajatovića.
((ZARADA OD GASA))

KOMARCI
Posle Pančeva i u Beogradu pronađeni komarci zaraženi virusom Zapadnog Nila. Kako da se ponašamo i štitimo pitamo dr Aleksandra Adamovića.
((OPASNO ZUJANJE))

SVI PRIČAJU O
Deset razloga da ne uđete u bračnu zajednicu i jedan da to učinite teza je autorskog projekta glumice Tatjane Kecman, koja će biti naša gošća ovoga jutra.
((DESET NAPREMA JEDAN))

ZABAVA
S novim pesmama u studio nam dolaze Marije Mikić i Nevena Božović.
((VREME JE ZA LETNJE HITOVE))