Jutro - Subota, 3. jul - Štiti li nas vakcina od novog soja?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE:

Naslove u dnevnoj štampi prelistavamo sa Jelenom Trivan i Zoranom Panovićem.

2.TEMA JUTRA
Samo u poslednjih nedelju dana na kupalištima u Srbiji utopilo se sedam osoba, među njima dvoje dece, devojčica kod Kikinde i dečak u Beogradu, oboje su imali 9 godina. Šta je najčešći uzrok takvih tragedija? Kako možemo da pomognemo kada se neko davi? Šta nikako ne bi trebalo da radimo?
((NEKOLIKO SEKUNDI DO SMRTI))

3. AKTUELNO
Može li nas delta soj, potvrdjen i u Srbiji, vratiti na početak pandemije? Preteruje li kada kaže da ćemo na jesen imati 4 hiljade zaraženih dnevno? Štiti li nas vakcina od novog soja? To su samo neka od pitanja za virusologa doktora Milanka Šeklera.
((IMA LI KRAJA?))

4. U FOKUSU
Šta je Nenad Čanak prethodnih dana radio na Kosmetu i u Crnoj Gori? O čemu je razgovarao sa ALjbinom Kurtijem i Milom Đukanovićem? Da li je slučajno posle tih susreta zaoštrio retoriku i poručio - Vojvodina je duže bila Mađarska nego što je Kosovo Srbija? To su neka od pitanja za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine.
((OD KURTIJA DO MILA))

PSORIJAZA
5. U Srbiji više od 150 hiljada ljudi ima psorijazu. Šta uzrokuje ovu bolest, kako se prepoznaje, kako leči? Koliko pomaže biološka terapija? To pitamo doktorku Mirjanu Milinković Srećković.
((STRES KAO OKIDAČ))

6. SVI PRIČAJU O..
Čijom krivicom su srpski turisti ostali zarobljeni u Grčkoj bez prevoza? Kako i kada će biti vraćeni? Zašto ih je agencija Gea turs pre nekoliko dana obavestila da ne može da dodje po njih i da ih vrati u Srbiju? TO pitamo vlasnika te agencije
((KARTA U JEDNOM SMERU?))​