Jutro - Petak, 2. jul - Kada zaboravnost treba da vas zabrine?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

Ilustracija, foto: Depositphotos/olly18
Ilustracija, foto: Depositphotos/olly18
.

U FOKUSU
Jesu li kreme za lice, mleka i tonici za skidanje šminke, najdugovečniji i najsigurniji proizvodi jer nemaju rok trajanja? Kakav je to sastav u pitanju kada proizvod može da traje deset I više godina? Odgovor će nam dati farmaceutkinja dr Jelena Stojiljković.
((VERUJEM, NE VERUJEM...))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Propuštanje plaćanja rata kredita može biti rani pokazatelj prve demencije, godinama pre samog postavljanja dijagnoze, pokazuje jedna američka studija. Kada je vreme da se zabrinemo? Da li isti problem ima i onaj ko zaboravi da plati ratu i onaj ko zaboravi zbog čega je otvorio frižider? Kako na pamćenje utiču aplikacije koje nas podsećaju i kada treba da pijemo vode?Naš gost je dr Ranko Raičević, neurolog.

PRELISTAVANJE
Konačno je potvrđena optužnica protiv Miroslava Aleksića. Kada će početi suđenje i da li su sada isključene opstrukcije, pitamo advokata Denisa Bećirića.
((ODUGOVLAČENJE))

TEMA JUTRA
Ko i kako može da se prijavi za novac od države za kupovinu seoskog domaćinstva? O ovome u temi jutra razgovaramo sa Milanom Krkobabićem, ministrom za brigu o selu.
((OŽIVLJAVANJE SELA))

AKTUELNO
Prijemni ispiti na Fakultetima u Srbiji se završavaju danas. Da li su medicinski i pravni fakultet i dalje najtraženiji? Kada će biti poznati rezultati, pitamo prorektore za nastavu sa tri državna Univerziteta.
((PRVI ISPIT,ZA BUDUĆNOST))

ZABAVA
Najbolji period tehno muzike na Beogradskoj tvrđavi sutra će oživeti naši najpoznatiji di-džejevi. Među njima će biti i naš današnji gost Marko Nastić.
((OTKLJUČAVANJE))

ZABAVA
Slušamo njen novi album a uskoro ćemo čitati i njenu autobiografiju. Kakve će tajne u njoj otkriti? To će nam reći Neda Ukraden.
((DIVA ZA SVA VREMENA))​