Jutro - Četvrtak, 1. jun - Na šta da obratimo pažnju kako bismo dobili odmor iz snova, a ne noćnu moru?

U najnovijem izdanju emisije, gleedaćete:

.

U FOKUSU
"Omladinci" od preko 30 godina, na privremenom poslu koji traje više od jedne decenije. Da li omladinske zadruge pomažu nezaposlenima da zarade za hleb ili su na usluzi gazdama kojima treba radna snaga za izrabljivanje?
((BEZ ZAŠTITE NA POSLU))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Prva beba u SFRJ nastala vantelesnom oplodnjom rođena je pre 34 godine. Zašto i posle toliko vremena mladi parovi imaju problem sa sterilitetom? Gosti Jutra - prva beba nastala vantelesnom oplodnjom u Jugoslaviji, majka koja je u ovom procesu uspela iz prvog puta i sada ima četvoro dece, i njen ginekolog koji je na svet doneo više od 5000 beba.
((NE GUBITE NADU!))

PRELISTAVANJE
Deca i mladi bez roditeljskog staranja, sa smetnjama u razvoju u pojedinim ustanovama socijalne zaštite u Srbiji - dane provode u metalnim krevetima, atrofirani i u bolovima. Ovo je jedan od zaključaka iz upravo objavljene publikacije "Zaboravljena deca Srbije", Inicijative za prava osoba sa mentalnim invaliditetom.
U kakvim uslovima žive ova deca? Ko o njima brine, a ko to kontroliše?
((ZABORAVLJENI?))

AKTUELNO
Mehanizam za krivične sudove u Hagu, osudio je bivše čelnike slušbe Državne bezbednosti Jovicu Stanišića i Franka Simatovića na po 12 godina zatvora. Zašto je proces trajao 18 godina govore Goran Petronijević i Savo Štrbac.
((IPAK KRIVI))

SVI PRIČAJU O...
Sa letnjom sezonom, počeli su i problemi putnika sa turističkim agencijama. Kako da znamo da ćemo za svoj novac dobiti ono što smo platili i na šta da obratimo pažnju kako bismo dobili odmor iz snova a ne noćnu moru? Sve ovo pitamo Aleksandra Seničića, direktora YUTE.
((BOLJE SPREČITI NEGO LEČITI))

ZABAVA
Gupa ,,Kerber'' ove godine slavi 40 godina postojanja! Ovaj Jubilej proslaviće devetog jula na Kalemegdanu u okviru Fort festa! Tim povodom gost jutra je Goran Gale Šepa!
((,,BESTRAGA SVE''))​