Jutro - Utorak, 29. jun - Kako je biti učesnik u najvećem muzičkom takmičenju kada na prvom nastupu kažu da je već zvezda

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Problem sa proširenim venama muči više žene nego muškarce. Stanje se dodatno pogoršava leti. Šta je glavni uzrok i mogu li se vene operisati kada su tropske temperature?
((UMORNE NOGE))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Ko su doktori koji se reklamiraju na Internetu? Zašto roditeljima nije sumnjivo da im pre pregleda traže fotografiju nage dece?Jesmo li naivni ili pedofili haraju ovom zemljom, pitamo Katarinu Jonev i Igora Jurića.
((PERFIDNI I BOLESNI))

IZMENE ZA ULAZAK U AUSTRIJU
Od četvrtka u Austriji stupa na snagu nova uredba kojom se reguliše ulazak u zemlju. Kako se to odnosi na Srbiju koja sada spada u zemlje sa malim epidemiološkim rizikom?
((BOLJI USLOVI?))

PRELISTAVANJE
Kome je bio izdat restoran u Humskoj koji je koristila grupa veljka Belivuka? Kakvim papirima maše bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić. Gost prelistavanja predsednik sportskog društva Partizan Milorad Vučelić.
(("NAVIJAČKA" TRIBINA))

TEMA JUTRA
Da li je postupanje Kosovske policijske službe na proslavi Vidovdana na Gazimestanu pokazalo dalje korake kosovskih vlasti?Šta je značilo pretresanje monahinje i hapšenje mladića koji je nosio srpsku zastavu? O tome govori Prof. dr Darko Trifunović.
((DEMONSTRACIJA SILE))

AKTUELNO
Širom Italije protesti, jer se strahuje da će nakon prestanka zabrane otpuštanja, na hiljade radnika izgubiti posao. Imaju li radnici u Srbiji čiji su poslodavci uzeli paket pomoći države razloga da se plaše za svoje radno mesto kada i za njihove firme prestane da važi zabrana otpuštanja?
((POSTPANDEMIJSKA MATEMATIKA))

ZLATNE DEVOJKE
One su bez izgubljene utakmice osvojile zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci. Kakav je osećaj bio sinoć na balkonu čućete upravo od naše reprezentativke.
((HRABRE LAVICE))

SVI PRIČAJU O...
Tri muškarca i tetka - humoristička serija snima drugu polu sezonu. Šta vas sve očekuje pitaćemo glumce ostvarenja koje ne propuštate.
((TRI MUŠKARCA I TETKA))

ZABAVA
Kako je biti učesnik u najvećem muzičkom takmičenju kada na prvom nastupu kažu da je već zvezda. Kada počinje snimanje i da li je već čuo pesmu koja mu je namenjena, pitamo finalistu Zvezda Granda Isaka Šabanovića.
((TIFIN NASLEDNIK))