Jutro - Utorak, 15. jun - Sa koliko godina deca mogu sama da odluče hoće li živeti sa ocem ili majkom nakon razvoda

U pet sati programa gledaćete sledeće teme:

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
"Gradska čistoća" u središtu nove teorije zavera: da li nas truje insekticidima ili štiti od komaraca? Zašto njene radnike sve češće napadaju kad zaprašuju leteće krvopije?
((HEMIKALIJE U VAZDUHU))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Možemo ponovo na piće do kasno u noć, na sportske mečeve, na mature i ekskurzije... Kakve će dodatne olakšice Beograd tražiti za sebe ako ostali gradovi i dalje budu zaostajali u vakcinaciji? Pitaćemo zamenika gradonačelnik Gorana Vesića.
((SKORO NORMALAN ŽIVOT))

DUGOROČNA PROGNOZA
Poljoprivrednici bi ubuduće mogli da biraju setvene kulture i sorte na osnovu dugoročne prognoze. Kako se sa sigurnošću detektuju kišni i sušni periodi ?
((SIGURNOST U PLANIRANJU))

PRELISTAVANJE
Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti danas će prvi put razgovarati o sudbini Kosova. Zašto Zapad traži dogovor do kraja godine, čime će pritisnuti Beograd i da li će terati i Prištinu na ustupke? Reći će nam predsednik skupštine Srbije Ivica Dačić.
((OČI U OČI O SVETOJ ZEMLJI))

SPORT

AKTUELNO
Susret Džozefa Bajdena i Vladimira Putina pod budnim okom sveta. Najveće svetske sile oči u oči. Šta govore oštra retorika sa jedne i pomirljiva sa druge strane pitamo dr Ognjena Pribićevića?
((ŽIVOT NIJE ŠVICARSKA))

CENKANJE ZA CENU STANA
Saznaćete da li je moguće smanjiti cenu prilikom kupovine nekretnine u odnosu na onu koja je oglašena? Na kojim opštinama su investitori spremniji da uđu u pregovore? Koliko su banke otvorene za cenkanje kada je u pitanju kamatna stopa?
((KO PREGOVARA PROFITIRA?))

SVI PRIČAJU O
Kada je u pitanju razvod braka, sa koliko godina deca mogu sama da odluče hoće li sa ocem ili majkom? Kako se donosi odluka šta je u najboljem interesu za dete? Šta se događa kada dete želi da živi sa roditeljem koga centar za socijalni rad nije ocenio kao stabilnog?
((OBRATI PAŽNJU!))

ZABAVA

Kakve intrigre još do kraja možete očekivati u seriji Igra sudbine? Kako je izgledalo snimanje televizijskog ostvarenja koje od početka emitovanja ima rekordnu gledanost. Gost jutra glumac koji tumači lik Strahinje, Amar Mešić.
(("IGRA SUDBINE"))​