Jutro - Petak, 11. jun - O čemu bi trebalo voditi računa pri odlasku u Grčku na odmor?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

Ilustracija, foto: By Nikolaos Tamvakis / Shutterstock
Ilustracija, foto: By Nikolaos Tamvakis / Shutterstock
.

U FOKUSU
U Grčkoj od 12. juna dozvoljena živa muzika u restoranima i skraćen policijski čas. O čemu treba voditi računa pitamo direktora YUTE, Aleksandra Seničića.
((MOŽE BUZUKI, A SIRTAKI?))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Homeopatija nije medicina to je rekao poznati gastroenterolog dr Vojislav Perišić kod nas u emisiji. Sa druge strane veliki broj ljudi, ne samo kod nas već i u svetu, alegrije i razne druge bolesti leči homeopatskim lekovima. Da li se treba lečiti samo klasičnom medicinom? Naša gošća je dr Danka Šokota Nikolić, lekar-homeopata.
((HOMEOPATIJA - ZA I PROTIV?))

JOKIĆ JOKIĆ JOKIĆ!
Šta radi Nikola Jokić? Ovo pitamo Ognjena Stojakovića, trenera zaduženog za razvoj igrača u stručnom štabu Denvera koji je još pre 4 godine prognozirao da će Jokić biti broj jedan!
((NA VRHU SVETA))

PRELISTAVANJE
Da li je Ana Divac dala nove informacije u slučaju "Kantrimen" i šta čeka Miroslava Miškovića na novom suđenju? O tome i drugim temama iz hronike pričaćemo sa novinarom Milošem Lazićem.
((MISTERIJA BEZ REŠENJA))

SPORT

TEMA JUTRA
Kako promena Ustava može doneti veće plate i penzije? Da li se potpuno odustalo od novih propisa prema kojima bi samo bogati mogli da tuže banke? Reći će nam naša ekskluzivna gošća, ministarka pravde Maja Popović.
((PUNI LI USTAV NOVČANIKE?))

AKTUELNO
Koliko Srbe, Rome i povratnie u Hrvatsku diakriminišu i ugnjetavaju tamožnji desničari? Može li jedan izveštaj Saveta Evrope o stanju ljudskih prava manjina u Hrvatskoj da pokrene akciju većine? O tome ovog jutra govore predsednik Srpskog nacionalnog vijeća dr Milorad Pupovac i predsednik informaciono dokumentacionog centra „Veritas“ Savo Štrbac.
((ISTORIJSKE PREDRASUDE))

MED PUN ANTIBIOTIKA!
U uzorcima meda dva pčelara čiji je proizvod bio spreman za izvoz u Italiju pronađeni su ostaci antibiotika – čak 14 puta veći od granice propisane domaćim pravilnikom. Ko i zašto to radi? Kakve su posledice za one koji jedu ovaj med? To ćete saznati ovog jutra.
((KOLIKO JE TO OPASNO?))

SVI PRIČAJU O...
Danas počinje Evropsko prvenstvo u Fudbalu. Ko ima najviše šanse za trofej a koja grupa je najteža? Zašto se mi nismo plasirali? O ovoj temi govoriće bivši fudbaleri Nenad Jestrović i Ivica Kralj.
((KO JE NAJBLIŽI TROFEJU?))

ZABAVA
Gošća jutra biće i glumica Jelisaveta Orašanin koja je nakon više od godinu dana došla u Beograd.
((PONOVO NA DASKAMA))​