Jutro - Četvrtak, 10. jun - Da li je na slučaj Mladić stavljena tačka? Postoji li mogućnost ponovnog suđenja?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Doručak je najvažniji obrok ali ga mnogi preskaču. Koje to jelo biste mogli da napravite na brzinu ali i šta je voleo da jede Josip Broz Tito čućete od kuvara Milana Stojanovića čiji je otac 24 godine kuvao za maršala.
((TITOVA GASTRONOMIJA))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Snimak koji kruži društvenim mrežama, a na kome se vidi kako muškarac iz mase učenika koji su u dvorištu škole proslavljali maturu izvlači jednog đaka i počinje da ga šutira, dobio je epilog u niškoj policiji i tužilaštvu gde su potvrdili da je otac koji je tukao svog sina uhapšen. Razgovaramo o slučaju koji je šokirao Srbiju i o tome kako je moguće sprečiti maltretiranje dece.
((ŠTA BI BILO DA NE POSTOJI SNIMAK?))

PRELISTAVANJE
Da li je na slučaj Mladić stavljena tačka? Postoji li mogućnost ponovnog suđenja? Da li za početak može biti sprečeno služenje kazne u Velikoj Britaniji ? O tome razgovaramo sa advokatom Tomom Filom.
((IMA LI NADE?))

SPORT

TEMA JUTRA
Danas je Spasovdan - slava grada Beograda, biće obeležena uz tradicionalnu litiju. Juče je održana Skupština grada na kojoj su izglasana veća davanja, a za koga, to će nam, između ostalog reći gradonačelnik Zoran Radojičić.
((SPASOVDAN))

AKTUELNO
Nikola Jokić je MVP NBA lige! Jedna od najneverovatnijih priča kojoj smo bili svedoci u NBA istoriji! Ovog jutra razgovaramo sa Vladimirom Štimcem i Darkom Miličićem!
((,,DŽOKER'' JE I ZVANIČNO NAJBOLJI!))

HAŠKI PRITISAK
Plaši li se izručenja Hagu i hoće li joj biti suđeno u Srbiji? Pitaćemo Vjericu Radetu iz Srpske radikalne stranke.
((POLITIČARKA NA POTERNICI))

SVI PRIČAJU O...
Kako je FBI u 16 zemalja uhapsio 800 kriminalaca i zaplenio tone droge i 140 miliona dolara u kešu? Svi uhapšeni su napravili istu grešku: razgovarali su na platformi „Anom“ koja je važila za sigurnu. O visokim tehnologijama i njihovoj zloupotrebi govori detektiv Uglješa Grguran.
((KAO NA FILMU))

ZABAVA
Na koga će najviše uticati prstenasto pomračenje Sunca koje se dešava danas? Da li je tačno da će četiri horoskopska znaka promeniti život iz korena?
Samo su neka od pitanja za astrologa Dušana Veličkovića.
((KOME ĆE BITI (NAJ)BOLJE?)) ​