Jutro - Sreda, 9. jun - Da li je došlo vreme za pravdu za žrtve osiromašenog uranijuma?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Koje trudnice i porodilje će dobijati više novca nakon izmene propisa? Da li će time dobiti puna prava ili im je nešto i dalje zakinuto?
((DUG PREMA MAJKAMA))

NATO NA SUDU
Srpska tužba protiv NATO-a stigla je u Brisel. Da li je došlo vreme za pravdu za žrtve osiromašenog uranijuma? To će nam reći advokati Srđan Aleksić i Anđelo Fjore Tartalja, koji je na sudu dobio naknadu za italijanske vojnike obolele od uranijuma.
((ODŠTETA ZA ŽRTVE))

PRELISTAVANJE
Da li su samo tehnički problemi odložili saopštavanje konačne presude generalu Ratku Mladiču? Da li Srbiju čekaju teški dani u pregovorima o Kosovu? O tome ovog jutra razgovaramo sa novinarkom Ljiljanom Smajlović.
((KRAJ SUĐENJA))

SPORT

TEMA JUTRA
Pre 22 godine, a posle 78 dana bombardovanja SR Jugoslavije, potpisan je Kumanovski sporazum. Kako na mir, povlačenje policije i vojske sa Kosova i Metohije gleda danas - govori general Božidar Delić.
((SEĆANJA (NE) BLEDE))

AKTUELNO
Plastične operacije ponekad rešavaju zdravstvene, ali i životne probleme. Gimnastičarka Anđela Đurđević odlučila je da smanji grudi kako bi postizala bolje sportske rezultate. Koliko su takvi zahtevi pacijenata česti? Gost jutra dr Predrag Matejin , hirurg koji je izveo ovaj zahvat, a čućete i Anđelino iskustvo.
((ZAŠTO ŽENE SMANJUJU GRUDI?))

SVI PRIČAJU O...
Oboren je veliki broj sajtova svetskih medija i multimilionerskih kompanija. Na udaru su se našli BBC, CNN, PejPal, Amazon... Koliko je ugrožen svako od nas ko svoje podatke ostavlja na raznim sajtovima i društvenim mrežama? Kako da se zaštiti pojedinac ako to nisu u stanju da urade najbogatije svetske kompanije? O najvećem udaru u istoriji interneta razgovaramo sa IT stručnjacima Vojislavom Rodićem i Milošem Jovanovićem.
((MOŽEMO LI OSTATI BEZ SVIH SLIKA, ODJEDNOM?))​