Jutro - Utorak, 8. jun - Kako dođe do toga da se mlada ili mladoženja predomisle u poslednjem trenutku?

Zanimljive teme i ovog jutra.

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Kako je počela saradnja između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata? Da li je ta saradnja dvosmerna i u šta se najviše ulaže? Gost jutra Marko Selaković, Direktor predstavništva PKS u Dubaiju.

ČOVEČE NE LJUTI SE
Pravosnažna presuda Ratku Mladiću biće izrečena danas. Prema prvostepenoj odluci Međunarodnog krivičnog tribunala u Hagu general Ratko Mladić je pre pet godina osuđen na doživotni zatvor. O tome ovog jutra razgovaramo sa Darkom Mladićem i advokatom Brankom Lukićem.
((10 GODINA OD HAPŠENJA))

PRELISTAVANJE
Da li će Amerika, nakon oklopnih vozila, kosovskim snagama dati i teže naoružanje? O tome i o eksplozijama u vojnoj fabrici u Čačku pričaćemo sa vojnim analitičarom Aleksandrom Radićem.
((AMERIČKO ORUŽJE ZA PRIŠTINU))

TEMA JUTRA
Šta će doneti promene Ustava Srbije u oblasti pravosuđa? Ko garantuje da će pravosuđe biti nezavisno, odgovornije i efikasnije? O tome govore koordinatorka radne grupe Nacionalni Konvent za poglavlje 23 Jovana Spremo i predsednica skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Jelena Žarić Kovačević.
((REFERENDUM NA JESEN))

AKTUELNO
U selu kod Kragujevca mladoženja je pobegao sa venčanja, Kako dođe do toga da se mlada ili mladoženja predomisle u poslednjem trenutku? Naše gošće su Marijana Vukadin, koja organizuje venčanja, i Marta Tutić, psiholog.
((SKINI PRSTEN S DESNE RUKE))

SPORT

SVI PRIČAJU O
Nakon zmija, i škorpije su se pojavile u centru Beograda. Koliko su otrovne, kako da se zaštitite i čime da ih oterate od svog doma?
((OTROVNICE U KOMŠILUKU))

ZABAVA
U susret ovogodišnjem BELEF-u gost jutra biće glumac Vladimir Aleksić koji za ovogodišnji festival ima premijerni projekat Putovanje izvan središta zemlje.
((BELEF))​