Jutro - Ponedeljak, 7. jun - Zašto najmlađi najčešće stradaju u udesima motora i treba li podići starosnu granicu za dozvolu?

Tokom pet sati jutarnjeg programa pratićete sledeće teme:

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

U FOKUSU
Jedan tinejdžer je poginuo na motociklu a drugi je teško povređen. Zašto najmlađi vozači najčešće stradaju u udesima motora i treba li podići starosnu granicu za dozvolu?
((KACIGA NIJE POMOGLA))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Kakvu hranu treba jesti posle napornog dana na poslu? Da li će nam energiju dati meso, proteini ili ugljeni hidrati, objasniće nam dr Vojislav Perišić.
((A PIVCE ZA ŽIVCE?))

LAŽNI FORMULARI ZA GRČKU
Ko naplaćuje besplatni formular za odlazak u Grčku? Koje još zamke čekaju srpske turiste?.
((KLOPKA PRED LETOVANJE))

PRELISTAVANJE
Da li će novi zakon olakšati nadziranje ekstremista i mogućih terorista? Je li realna procena da potencijalno sumnjivih ima čak 6.000? Reći će nam profesor Dragan Simeunović i stručnjak za bezbednost Vlade Radulović.
((MOTRIĆE I NA JATAKE))

TEMA JUTRA
Prodrmali su biznis u Srbiji rekordnom prodajom kompanije Amerikancima. Šta dalje spremaju u "Nordeusu", kazaće nam Miloš Đuričanin.
((KAD ZARADIŠ, ULOŽI U DECU))

KO JE U PRAVU
Treba li Srbija da zabrani veštačke pesticide, za šta se spremaju Švajcarci? Da li bi nam i meso bilo zdravije ako bismo kažnjavali one koji stoci i živini daju antibiotike? Pitaćemo stručnjake - Snežanu Oljaču, Nenada Trkulju i Milanka Šeklera.
((REFERENDUM ZA ZDRAVU HRANU))

SVI PRIČAJU O
Kad se vratio na Mali Kalemegdan, bilo je to najlepše iznenađenje za navijače Crvene zvezde. Dva meseca kasnije osvojio je kup, a onda i šampionski prsten ABA lige. Naš gost biće Dejan Radonjić.
((RADONJIZAM SE VRATIO))

ZABAVA
Pank borci i pop princeza donose nam premijeru zajedničke pesme. S nama će biti Sanja Doležal iz "Novih fosila" i Mile Kekin iz "Hladnog piva".
(("ZGRABI DAN"))