Jutro - Ponedeljak, 24. maj - Od 1. jula neće biti rominga za srpske turiste u Grčkoj. Da li to važi za sve srpske provajdere?

U današnjem Jutru gledaćete:

Od 1. jula neće biti rominga za srpske turiste u Grčkoj, foto: AstroStar/Shutterstock
Od 1. jula neće biti rominga za srpske turiste u Grčkoj, foto: AstroStar/Shutterstock
.

U FOKUSU
Zašto o dijeti razmišljamo tek pred letovanje? Može li se za 10 dana izgubiti 10 kilograma - ili se tom brzinom ostaje samo bez zdravlja? Posavetovaće vas nutricionista Branka Mirković.
((DIJETA - BRZA ILI ZDRAVA?))

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Na šta ukazuju bolovi sa desne strane stomaka? Kako da znamo da to nije upaljeno slepo crevo? Otkriće vam gastroenterolog dr Vojislav Perišić.
((MUČNINA I KOČENJE NOGE))

KOCKOM DO AMBISA
Srbija grabi ka vrhu svetske liste najvećih uvoznika aparata za kockanje. Jesmo li rođeni hazarderi ili nas na svakom koraku mame kladionice?
((PROKOCKANI ŽIVOTI))

PRELISTAVANJE
Pretrpan betonom i automobilima. To važi za mnoge gradove i naselja. Kako on misli da od toga spase Vračar, pitaćemo Miloša Jovanovića, Vračarca i predsednika Demokratske stranke Srbije, a pričaćemo s njim i o političkim temama.
((VRATITE NAM PARKOVE))

SPORT
Četvrta epizoda finalne serije ABA lige. Košarkaši Crvene zvezde imaju novu šansu da osvoje šampionski prsten protiv ekipe Budućnosti u Podgorici.
((DRUGA MEČ LOPTA))

TEMA JUTRA
Navijači pretvorili beogradsko šetalište u ratnu zonu. Kako sprečiti njihovo divljanje? O tome razgovaramo sa potpukovnikom policije Radoslavom Repcem.
((OPASNI NA STADIONU, OPASNIJI NA ULICI))

AKTUELNO
Od 1. jula neće biti rominga za srpske turiste u Grčkoj. Da li to važi za sve srpske provajdere i kolika je cena telefoniranja, poruka i interneta? Gde još možemo putovati i pod kojim uslovima, pitamo ministarku trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanu Matić.
((HALO, POŽEGA, OVDE GRČKA))

OTVARANJE AUSTRIJE
Nakon 200 dana, jedna od zemalja s najbrojnijom dijasporom sa Balkana popušta mere protiv korone. Možemo li sad slobodno u Austriju ili još ima ograničenja? Čućemo u javljanju iz Beča.
((BIOSKOP OPET RADI))

SVI PRIČAJU O...
Jesu li pčele postale ugrožena vrsta? Da li će nas na njihovo spasavanje pokrenuti prizor Anđeline Džoli prekrivene pčelama? Ko ih uništava - moljci, stršljenovi ili hemikalije, pitamo stručnjake.
((ŠTA ĆEMO BEZ MEDA))

ZABAVA
Svoje najbolje trikove pokazaće vam instruktor zavođenja Miloš Koprivica.
((PRIĆI ILI ZAOBIĆI))

ZABAVA
Za kraj vam peva Tamara Dragić.
((DEVIZA ZA USPEH))