Jutro - Subota, 15. maj - Gde možemo da putujemo? Šta nam je osim pasoša i novca potrebno da bismo otišli na more?

U ovoj emisiji gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE

Srbija pred velikim političkim izazovima i u unutrašnjoj i u spoljnoj politici. Kako će ujedinjenje SNS-a i SPAS-a uticati na političku scenu. Štampu ovog jutra prelistavamo sa Bojanom Bilbijom urednikom lista Politika.
((UNUTRAŠNJA I SPOLJNA POLITIKA))

2. MEĐUNARODNI DAN PORODICE

Međunarodni dan porodice. Da li smo uspeli da je sačuvamo? Koliko su u godini bez zagrljaja važne "porodične vrednosti"? Otkriće nam direktorka klinike dr Laza Lazarević, doktorka Ivana Stašević Karličić.
((PORODIČNE VREDNOSTI))

3. TEMA JUTRA
U kakvom se stanju javljaju deca žrtve porodičnog nasilja? Iz kojih razloga ne napuštaju nasilnika? Gošće teme jutra O ovome u temi jutra govore Marija Milanović, predsednica udruženja "Dar", dr Mirjanom Tomović, neuropsihijatar i Jovana Cevetinović, žrtva porodičnog nasilja.
((PORODIČNO NASILJE))

4. AKTUELNO

Gde možemo da putujemo? Šta nam je osim pasoša i novca potrebno da bismo otišli na more? Najkonkretnija pitanja u vezi sa temom putovanja postavljamo Aleksandru Seničiću direktoru Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije
((OSIM PASOŠA....?))

5. SVI PRIČAJU O...
Nakon snimaka iz njegove vikendice za likvidaciju, može li Veljko Belivuk izbeći sudsku presudu? Ako je njegova sudbina zapečaćena, zna li se ko su sve njegovi ljudi i hoće li kriminalna hobotnica biti demontirana do kraja? Pričaćemo o tome sa stručnjacima za kriminal.
((ZAPISI IZ KUĆE STRAVE))

6. U FOKUSU
Od početka godine vatrogasci spasili 26 osoba. Zbog čega su požari u velikim gradovima sve učestaliji? Kako da ih sprečimo, ali i kako da reagujemo ako do vatre dodje, reći će nam komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograda, Miloš Majstorović.
(( PROTIVPOŽARNI ALARM))

7. ZABAVA
Posle više od godinu dana Slobodan Trkulja održaće koncert u Beogradu po svim epidemiološkim merama.
((BAL POD MASKAMA))