Jutro - Nedelja, 25. april - Da li je tačno da korona virus u skoro 80 odsto slučajeva ostavlja oštećenja na srcu?

U današnjem Jutru gledaćete:

Da li je tačno da korona virus u skoro 80 odsto slučajeva ostavlja oštećenja na srcu?, foto: VFX video/Shutterstock
Da li je tačno da korona virus u skoro 80 odsto slučajeva ostavlja oštećenja na srcu?, foto: VFX video/Shutterstock
.

PRELISTAVANJE
U nedelji za nama Beograd je posetio nemački ministar spoljnih poslova, tužilaštvo je otvorilo predmet Palma, a hrvatski predsednik podelio je žrtve genocida u Jasenovcu na građane, nevina bića i neprijatelje. Svetski mediji juče su kao istorijsku vest preneli da je Bajden priznao genocid nad Jermenima. O svemu tome u pregledu štampe razgovaramo sa Ljiljanom Smajlović i Jakšom Šćekićem.
((UDARNE PRIČE))

TEMA NEDELJE
Neko laže! Ko? Dragan Marković Palma ili Marinika Tepić? Tužilaštvo i sud moraju da daju odgovor. Sa čim raspolažu? Od čega zavisi kako će se optužbe za podvođenje i zlostavljanje završiti? Šta su posledice u jednom, a šta u drugom slučaju? O tome razgovaramo danas. Gosti Jutra su osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić i advokat Goran Petronijević.
((SLUČAJ "PALMA"))

AKTUELNO
Filmski beg izvela su juče dvojica zatvorenika iz zatvora u Kruševcu? Pobegli su kroz rupu koju su iskopali kašikama. Ko su oni? Za šta su osuđeni? Da li su i dalje u Srbiji? Je li teško pobeći iz srpskih zatvora? To će nam reći advokat jednog od begunaca Aleksandar Šćekić.
((BEKSTVO IZ ZATVORA))​

U FOKUSU
Šta je policija pronašla u tajnom bunkeru Veljka Belivuka u Ritopeku? Kako su došli do saznanja o skrivenom prolazu? Na koji način će biti uklonjena bomba sa Banovog Brda? Da li je policija na tragu beguncima iz Kruševca? Sve to pitamo gosta Jutra, ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.
((BUNKER UŽASA))

SVI PRIČAJU O...
Korona virus u skoro 80 odsto slučajeva ostavlja oštećenja na srcu, pokazuje nemačka studija. Da li je to tačno? Jesu li posledice kovida trajne? Kako se leče? Šta su utvrdili naši lekari? O tome, između ostalog, razgovaramo s kardiologom doktorkom Marijom Zdravković, direktorkom KBC Bežanijska kosa.
((KORONA OŽILJCI))

AKTUELNO
Kakvo nas vreme očekuje za praznike? Hoće li biti više sunca ili kiše? Pred kraj Jutra dolazi nam meteorolog Nedeljko Todorović.
((PRAZNIČNO))