Jutro - Nedelja, 18. april - Da li bi zbog korone i vakcine trebalo da sačekamo sa nekim estetskim tretmanima?

Ove nedeljno Jutro na Prvoj bavićemo se sledećim temama

Marija Savić Stamenić, foto: Prva TV
Marija Savić Stamenić, foto: Prva TV
.

1. PRELISTAVANJE

Dnevnu štampu prelistavamo sa Nebojšom Krstićem i Milanom Antonijevićem.

2. TEMA NEDELJE

Prvi je pročitao genom kovida19 pa ga pitamo da li je u Srbiju stigao brazilski soj? Hoće li nas od njega zaštiti vakcine i prirodno stečeni imunitet ili će nam biti potrebna nova zaštita? Koja vakcina najbolje štiti od novih sojeva? Ko ima najviše razloga za brigu? I vi možete da postavite pitanje gostu Jutra - on je virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler. Proveravamo i kako je danas beba od 9 dana koja je zbog korone na respiratoru u Kragujevcu.

3. AKTUELNO

Institut Torlak počeo je proizvodnju vakcine Sputnjik V. Kako se ta vest čita u Moskvi, a kako na Zapadu? Sa kojom važnom porukom se srpski šef diplomatije vraća iz Kremlja? Kada će u Beograd ponovo Vladimir Putin? Iz Moskve nam se javlja naš ambasador Miroslav Lazanski.

4. KO JE U PRAVU

Sutra, tačno u osam sati otvoriće se granica između Srbije i Grčke. Da li je i kome potreban PCR test za odlazak u tu i druge zemlje na letovanje? Može li cena testa da bude niža? Koje odluke bi mogao da donese krizni štab narednih dana? O tome razgovaramo sa Goranom Vesićem i Aleksandrom Seničićem.

5. U FOKUSU

Šta moramo da znamo pre nego što se podvrgnemo estetskim zahvatima da ne bi došlo do neželjenih efekata? Da li bi zbog korone i vakcine trebalo da sačekamo sa nekim tretmanima? Šta može medicina da učini za lepotu, a šta možemo sami? Odgovore nam daje doktorka Jasmina Lalošević.

6. SVI PRIČAJU O..

Kraljica i Čarls u suzama. Vilijam i Hari zajedno napustili ceremoniju. Sahranu princa Filipa pratio je ceo svet. Kako su mediji a kako građani Britanije ispratili princa koji se venčao sa Elizabetom pre 73 godine? Uživo smo u Londonu, razgivaramo sa ambasadorkom Aleksandrom Joksimović.

7. ZABAVA

Inamorana naziv je njegove nove pesme. Šta će se još naći na njegovom novom albumu otkriva nam Tonči Huljić koji se javlja iz Splita.