Jutro - Petak, 16. april - Hoće li se penzije obračunavati po novom modelu i šta će to praktično značiti?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Kakva je sudbina devojaka koje su u jednom salonu tražile pomoć dermatologa a dobike uništeno lice? Da li estetska hirurgija može da popravi tuđe greške? O tome ovog jutra razgovaram sa estetskim hirurgom dr Majom Jefđević
((plaćanje na ćupriji))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Šta kažu zvezde? Šta nam donosi lepše vreme, i koga očekuju velike promene posle uskrsa?! Odgovore na pitanja, daće nam Dušan Veličković, astrolog.
((HOĆE LI DA NAM KRENE?))

PROTESTI NA KOSOVU
U Gračanici je održan drugi po redu protest zbog prebijanja devetnaestogodišnjeg Luke Dimitrijevića od strane tri Albanca. Okupljen traže smenu komandira policijske stanice Bratislava Trajkovića.
((MORALNA OBAVEZA))

PRELISTAVANJE
Da li slovenački premijer Janez Janša priziva novi rat na Balkanu? Zašto u dokumentu Evropskom veću navodi menjanje granica i stvaranje tri nacionalne države u Bosni Hercegovini?Ima li promena granica na Balkanu pitamo Slobodana Reljića i Dimitrija Milića
((geostrateške igre))

TEMA JUTRA
Hoće li se penzije obračunavati po novom modelu i šta će to praktično značiti?
Šta znači program dodele bespovratnih sredstava zadrugama. To će nam reći ministar za brigu o selu Milan Krkobabić.
((DA LI ĆE PORASTI PENZIJE?))

AKTUELNO
Šta su u Hagu, pokazale završne reči odbrane bišeg šefa DB-a Jovice Stanišića? Da li je za srpsku javnost teže to što je bio agent CUA ili to što je otkrio mesta masovnih grobnica u Bosni? O tome govore dr Darko Trifunović i Ljuban Karan
((odbrana i poslednji dani))

SVI PRIČAJU O
Svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države, to kaže transrodna pevačica Elektra Elit zahtevajući od države da legalizuje prostituciju kao što su to učinile mnoge razvijene zemlje. Ona je naša gošća. A kako bi to bilo regulisano zakonom, to će nam reći advokat Nebojša Perović.
((TREBA LI LEGALIZOVATI PROSTITUCIJU?))

SPUTNIK V
O proizvodnji vakcina u Srbiji, o tome koliko je to komplikovano i koliko je za nas važno razgovaramo sa dr Radmilom Petrovićem, epidemiologom.
((...NA TORLAKU))

ZABAVA
SZO savetuje zabranu prodaje divljih životinja na pijacama. Gde se prodaju u Srbiji, ko ih kupuje i da li je opasno držati ih? Odgovore na ova pitanja dobićemo od vrlooo zanimljivih gostiju!
((MOMČILO, PITON I AGAMA))​