Jutro - 11. april - Šta o antivakcinašima misle oni kojima je korona zakucala na vrata?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Šta radi vlast a šta opozicija u predizbornoj godini? Ko je na spisak predizbornih obećanja dodao pretnju revanšizmom? Dok prelistavamo dnevnu štampu i o tome razgovaramo sa Aleksandrom Šapićem i Dejanom Vukom Stankovićem.
((PREDIZBORNE PRETNJE))

2. TEMA JUTRA
Kakva je ekološka situacija u Srbiji? Šta najviše zagađuje prirodu, vodu, vazduh i zemlju u našoj zemlji? Kako je razumela poruke sa jučerašnjeg protesta? Šta tim povodom preduzima ministarstvo koje ona vodi? To pitamo ministarku rudarstva i energetike Zoranu Mihajlović.
((ŠTA JE REŠENJE?))

3. U FOKUSU
Dok dišem štitiću svoju porodicu - poručuje moj današnji gost koji je jedan od glavnih aktera u seriji o jednoj drugoj Porodici, na čiju je sudbinu uticao pre 20 godina. MOj gost je Čedomir Jovanović. Pričaćemo i o prošlosti i o sadašnjosti.
((PORODICA))

4. AKTUELNO
Blokade, protesti, napadi, zahtev za ostavkom ministra, antisrpke parole i ustaške pesme. Sve ovo slike su iz Crne gore. Šta se, zapravo, tamo dešava? Šta je cilj? KO stoji iza svega i ko je sa kim a ko protiv koga? TO pitam jednog od lidera Demokratskog fronta Andriju Mandića.
((FRONT U FRONTU))

5. SVI PRIČAJU O ...
Šta o antivakcinašima misle oni kojima je korona zakucala na vrata? Kako je to kada se plašite za život supruga, sina i devetogodišnje ćerke. Iz Bolnice Dragiša Mišović, javlja nam se Mirjana Nikolić, mama devojčice koja dane, umesto u školi, provodi na lečenju.
((BORBA ZA ŽIVOT))​