Jutro - Subota, 10. april - Hoće li virus ugasiti plamen Olimpijskih igara

U najnovijem izdanju emisije, gledaete:

.

1. PRELISTAVANJE
Dnevnu štampu prelistavamo sa Ljubinkom Milinčić i Zoranom Ostojićem.

2. TEMA JUTRA
Kako bi svedočenje glumice Merime Isaković moglo da utiče na dalji tok postupka protiv Lečiča? Koliko je Merimina ispovest pogodila njihove prijatelje koji kažu - Koliko znam Merimu - ne bi lagala, koliko znam Lečiča - ne bi to uradio. To su neka od pitanja za glumca Envera Petrovcija i sudiju Ivanu Josifović.

3. KO JE U PRAVU?
Najpre nas je u prošlost vratila serija Porodica a potom i izjava nemačkog ambasadora da je bombardovanje Srbije 1999. bilo neophodno. U komšijskoj Crnoj Gori Vladu je uzdrmala reč genocid koju ministar pravde nije želeo da poveže sa Srebrenicom.Šta su istorisjke i pravne činjenice? Ko je žrtva a ko zločinac? O tome razgovaramo sa advokatom Tomom Filom i istoričarem Čedomirom Antićem.

4. SPORT
Održan žreb za polufinale Kupa. Sastaju se Crvena zvezda i Radnik, odnosno, Vojvodina i Partizan.

5. SVI PRIČAJU O
Severna Koreja je prva zemlja koja je zbog pandemije odustala od Olimpijskih igara u Tokiju. Ne orhabruje ni vest da ulicama Osake neće proći Olimpijska baklja. Hoće li virus ugasiti plamen igara i kako će se sport oporaviti od dugog kovida? O tome razgovaramo sa Vanjom Grbićem i Momom Jakovljevićem.

6. TOZOVAC
Najbolje pesme sviraju se u nebeskoj kafani. Opraštamo se od barda narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca. Sa nama je Merima Njegomir koja nam peva Tozine pesme.