Jutro - Petak, 9. april - Da li oni koji veruju u teorije zavere imaju predispozicije da postanu članovi sekti?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

U FOKUSU
Jesu li kratki mrazevi ugrozili voće i povrće? Da li se mogu oporaviti biljke ukoliko su stradali prvi listovi? Hoće li ovo biti još jedna godina u kojoj neće biti kajsija?O tome ovog jutra sa poljoprivrednikom Momčilom Čkojićem.
((PROREĐIVANJE))

ČOVEČE NE LJUTI SE
U jeku bombardovanja SR Jugoslavije na današnji dan pre 22 godine počela je bitka na Košarama. Kako se seća tih dana i svojih drugova govori veteran 72. Specijalne brigade Slađan Stajić.
((JUNACI))

MAJSTORI SA FISKALNOM KASOM?
Da li će moleri, vodoinstalateri, električari i ostali majstori morati da izdaju fiskalne račune? Kako bi to uticalo na cene usluga pitaćemo Tomislava Micića električara.

PRELISTAVANJE
Glumica Merima Isaković kaže da je Branslav Lečić pokušao da je siluje kada je imala 18 godina, a da joj je Dragan Nikolić rekao „proći će“. Šta u pravnom, a šta u psihološkom smislu donosi ova optužba, pitamo advokata i psihoterapeuta.
((OKIDAČ - DANIJELA))

TEMA JUTRA
​Da li oni koji veruju u teorije zavere imaju predispozicije da postanu članovi sekti? O tome razgovaramo sa Zoranom Lukovićem, On je član Evropske federacije za borbu protiv sekti.
((KO JE U OPASNOSTI?))

AKTUELNO
Šta znači presuda Evropskog suda za ljudska prava da je obavezna vakcinacija dece legalna i da će možda biti neophodna u demokratskim društvima? Da li je u slučaju Kovida 19 prvo neophodno doneti zakon da bi imunizacija bila obavezna? O tome razgovaramo sa predsednicom JUKOM-a dr Katarinom Golubović i načelnikom prijemnog odeljenja Urgentnog centra dr Vladimirom Arsenijevićem.
((PRESEDANI))

SVI PRIČAJU O...
Kako ćemo organizovati svadbe? Da li je u praksi izvodljivo da muzika bude odvojena pleksiglasom i da mladenci, kumovi i stari svat poštuju distancu? Naši gosti su Boško Bubanja, predsednik skupštine ivent industrije i Miša Mijatović, harmonikaš.
((LEPA BRENA ZA 4 OSOBE))

ZABAVA
Za kraj nam dolazi glumica Seka Sablić.
((NAJOMILJENIJA TETKA U SRBIJI))