Jutro - Petak, 2. april - Da li bi vakcinisanima, osim u druge države trebalo omogućiti da idu u restorane, pozorišta, utakmice...

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Michele Ursi/Shutterstock
foto: Michele Ursi/Shutterstock
.

U FOKUSU
Tradicionalne veštine nikada nisu nestale, samo smo ih na neki način spakovali u drugi plan. Pošto se sve više okrećemo principima zdravog života, s namerom da kvalitetnije i duže živimo, vreme je da obnovimo gradivo iz tai či čuana, a u tome nam ovoga jutra pomaže Đenđi Samardžija.
((BORBA SA SOBOM))

PORODILJAMA PAKETIĆI
Više od 75.000 mama odmah posle porođaja dobije poklon paketić za svoju bebu, zahvaljujući Svetlani Misić, koja će biti naša gošća.
((TAŠI, TAŠI))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Da li bi onima koji se vakcinišu, osim u druge države trebalo omogućiti i da idu u restorane, na utakmice i u pozorišta? Kakve privilegije će da predložiti kriznom štabu? To pitamo Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda.
((KAFIĆI NE RADE, A BAŠTE PUNE))

VAKCINACIJA DECE

Zbog širenja straha od vakcina mnogi roditelji nisu na vreme vakcinisali decu protiv malih boginja. Da li širenje tog virusa može da izazove druge ozbiljne bolesti ako ga dobiju bebe? To je samo jedno od pitanja za dr Snežana Đorđević.
((ŽRTVE NEZNANJA?))

PRELISTAVANJE
Danas je tačno pet godina od ubistva pevačice Jelene Marjanović. To je medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike.Još uvek nije utvrđeno ko je ubica, a trenutno jedini optuženi je njen suprug Zoran Marjanović, kome se još uvek sudi. O slučaju o kome Srbija priča godinama danas razgovaramo sa Ljiljanom Stanišić, novinarkom koja je prva o njemu pisala i Veljkom Delibašićem advokatom.
((KO JE UBIO JELENU MARIJANOVIĆ?))

TEMA JUTRA
"Ovo je prelomni momenat, ako se ne vakcinišemo, nas više biti neće!" Ovim rečima je dr Tatjana Adžić Vukičević upozorila na ozbiljnost epidemiološke situacije u Srbiji. Naš reporter se danas uključuje uživo iz crvene zone kovid bolnice u Batajnici.
((CRVENA ZONA))

AKTUELNO
Korona ne prašta greške, pacijenti se guše, a oči preklinju. Tako dr Marija Zdravković opisuje dane u kovid sistemu. Ona će biti naša gošća.
((NOVA OPASNOST))

VATERPOLISTI "RADNIČKOG"
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca osvojili turnir u Zagrebu. Jesu li posle polufinala kada su pobedili sedmostrukog prvaka znali da mogu na pobednički tron? Gosti jutra Bojan Ilić, Jugoslav Vasović i Nikola Lukić.
((POTOPILI PRVAKE))

SVI PRIČAJU O...
Diler marihuane uhapšen je u dvorišu jedne osnovne škole u centru Beograda. Jesu li deca do 14 godina lake mete i da li počinju sa lakim drogama? O tome govori novinar TV Prva Darko Jeftić i Boris Štrbac iz nevladine organizacije „Restart“.
((TAKO SE POČINJE))

BORCI ZA PRIRODU
Od 40 miliona izviđača, koliko ih trenutno ima širom sveta, mi ćemo ugostiti tri devojčice – Nataliju, Ivanu i Katarinu iz odreda „Zvezdan Nedeljković“.
((IZVIĐAČKI ZAKONI))

ZABAVA
Iz Foče će nam se u program uključiti „Goci bend“, koji je poslednjih meseci izazvao veliku pažnju svojim satiričnim tekstovima.
((„VAKCINA“ I „KORONA“))

ZABAVA
Na kraju emisije saznaćemo da li se Dragan Kojić Keba odrekao pevačkog zanata i prešao u travare ili je to samo hobi. Keba će biti naš gost.
((DIBIDAM))​