Jutro - Ponedeljak, 29.mart - Kako treba da se ponašaju oni koji su preležali bolest i da li treba da prime vakcinu?

U novom Jutru gledaćete:

Kako treba da se ponašaju oni koji su preležali bolest i da li treba da prime vakcinu?, foto: PhotobyTawat / Shutterstock
Kako treba da se ponašaju oni koji su preležali bolest i da li treba da prime vakcinu?, foto: PhotobyTawat / Shutterstock
.

1. U FOKUSU
Kako da se sa 40 osećate kao da imate 20 godina? To će nam otkriti učitelj joge Uroš Martinović.
((TAJNA MLADOSTI))

2. ČOVEČE NE LJUTI SE
Više od trećine umrlih od korone na svetu su dijabetičari. Kako treba da se ponašaju oni koji su preležali bolest i da li treba da prime vakcinu - pitamo profesora doktora Đura Macuta.
((PODMUKLI SIMPTOMI))

3. KORONA U AUSTRIJI
Korona sve žešće napada Evropu. Kako je u zemlji gde je mnogo naših ljudi, Austriji - kazaće nam Kenan Drljo, hotelijer koji će nam se javiti iz Beča.
((BEČKA ŠKOLA PROTIV VIRUSA))

4. PRELISTAVANJE
Šta su pokazali lokalni izbori u Zaječaru, Kosjeriću i Preševu i da li je izbor selektora bio ključni faktor koji je godinama nedostajao fudbalskoj reprezentaciji, o tome razgovaramo sa Ivanom Đurđevićem i Milošem Šaranovićem.
((PIKSI - ZA GOL VIŠE))

5. TEMA JUTRA
Šta nam govori slučaj iz Aleksinca, gde se otac bacio na bombu da bi spasio sina? Zašto neko čuva oružje i bombe iz ratova koji su završeni pre nekolkiko decenija? Odgovor znaju stručnjaci za oružje Duško Ilić i Branko Bogdanović.
((ORUŽJE U GENIMA))

6. AKTUELNO
Kako će srpski odgovoriti na rezoluciju Evropskog parlamenta i šta mu lično smeta u ocenama evroparlamentaraca, pitamo predsednika Skupštine Srbije Ivicu Dačića. Osvrnućemo se i na jučerašnje lokalne izbore.
((REZOLUCIJA PO IVICI))

7. SVI PRIČAJU O...
Da li je u porodilištu "Narodni front" beba zamenjena 2016. godine? Ima li pomaka u slučajevima 10.000 novorođenčadi za koje se sumnja da su nestala - o tome razgovaramo s predstavnicom udruženja roditelja Mirjanom Novokmet i Milenom Vasić, pravnicom koja im pomaže u njihovoj potrazi.
((NESTALI NA ROĐENJU))

8. OBIČNA NEOBIČNA MESTA s Batom Ilićem
Kao i svakog ponedeljka sa našim Batom Ilićem obilazimo obična neobična mesta. Ovoga puta to će biti kanjon reke Vučjanke.
((ĐOKINI VIROVI))

9. ZABAVA
Ima li mesta za ljubav na društvenim mrežama i u novoj tehnološkoj eri? Reći će nam Marija Stupar, autorka romana "Tender".
((LJUBAV PREKO INTERNET ŽICE))

10. ZABAVA
Šta ga je inspirisalo za prvu pesmu za koju je napisao i muziku i tekst, i to za emisiju "Dosije" na Prvoj, kazaće nam pevač Stevan Anđelković.
((DA SAM ZNAO))​