Jutro - Subota, 27. mart - Ko izlazi na crtu Kristijanu Ronaldu?

Tokom današnjeg Jutra, gledaćete sledeće teme:

.

1. PRELISTAVANJE
Optužbe za silovanje, tajni računi i rezolucija Evropskog parlamenta o Srbiji. Te teme dominiraju na naslovnim stranama dnevne štampe, koju prelistavamo sa Nebojšom Krstićem i Nikolom Tomićem.
((UDARNE PRIČE))

2. TEMA JUTRA
Šta je u tužilaštvu rekao Branislav Lečić, nakon što ga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje? Zašto je davanje iskaza trajalo toliko dugo? Šta sledi? Šta može a šta ne može da bude dokaz na sudu? Da li je na snimku koji je Danijela Štajnfeld dostavila tužilaštvu Lečić priznao krivicu? O tome razgovaramo danas a naši gosti su advokati Jugoslav Tintor i Sead Spahović.
((DOKAZ))

3. SVI PRIČAJU O....
Kada ćemo do Novog Sada brzom prugom za pola sata a kada do Šapca kolima za 40 minuta? Ko će se voziti beogradskim metroom? Šta sve mogu da ubrzaju brzi putevi i da li je tačno da se u Srbiji sada gradi više nego ikad? To znaju naši gosti. Nekadašnji ministar saobraćaja i infrastrukture Milutin Mrkonjić i aktuelni direktor Puteva Zoran Drobnjak. PItaćemo ih i kako pamte međusobnu saradnju?
((200 NA SAT))

4. SPORT
Nakon pobede nad Republikom Irskom, fudbalska reprezentacija Srbije od 20 sati i 45 minuta dočekuje selekciju Portugala u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.
((SLEDEĆA STANICA - PORTUGAL!))

5. KO JE U PRAVU?
Dramatično je bilo u sredu kada je Srbija pobedila Irsku. Može li Dragan Stojković Piksi da povede naš tim do pobede i večeras protiv Portugalije? Ko izlazi na crtu Kristijanu Ronaldu? Kakvu je snagu našim "orlovima" doneo novi selektor? Naši gosti su Ljubinko Drulović i Ivica Kralj.
((MEČ ISTINE))

6. U FOKUSU
Pamtio je ubistvo i sahranu kralja Aleksanda. Preživeo je nemački koncentracioni logor i Goli otok. Dao nam je više od 360 uloga u pozorištu, filmu i na televiziji. Danas ispraćamo Vlastu Velisavljevića.
((ČOVEK))