Jutro - Nedelja, 21. mart - Ko je odgovoran za nasilničko ponašanje socijalnih radnica prema deci u Suvom dolu?

U novom Jutru gledaćete:

Dobro jutro!, foto: Prva
Dobro jutro!, foto: Prva
.

1. PRELISTAVANJE
Šta o srpskim medijima govori slučaj smrti Vladimira Cvijana, a šta afera Mauricijus? Šta jeste, a šta nije u interesu javnosti da zna? Ko ignoriše realnost, a ko otkriva misterije? Dok prelistavamo štampu i o tome razgovaramo sa MIlanom Ćulibrkom i Sašom Milovanovićem.

2.TEMA NEDELJE
Ko je odgovoran za nasilničko ponašanje socijalnih radnica prema deci u Suvom dolu? Šta će se dogoditi sa Markom i Marijanom koji žive sa nepokretnom bakom u strahu da će ih razdvojiti? O tome i merama protiv korone razgovaramo sa ministarkom Darijom Kisić Tepavčević.

3. KO JE U PRAVU
Da se spreči donošenje Zakona o istopolim zajednicama traži 212 javnih ličnosti. Ministartstvo ih poziva na dijalog. Da li je reč o šačici intelektualaca ili zabrinutih profesionalaca? Koji su njihovi argumenti i šta kaže druga strana? O tome razgovaramo sa Predragom Azdejkovićem i Dragoslavom Bokanom.

4. SVI PRIČAJU O
Šta, kako i kome rade strane obaveštajne službe u Srbiji? U kojim važnim događajima učestvuje njihova nevidljiva ruka? Čije delovanje je najopasnije? Koliko se stvarnost razlikuje od čaršijskih priča? To pitamo Filipa Rodića i Darka Trifunovića. ​