Jutro - Četvrtak, 18. mart - Treba li vakcinisanima dozvoliti da se okupljaju u kafićima, na utakmicama i koncertima?

U novom Jutru gledaćete:

Jutro na Prvoj, foto: Prva
Jutro na Prvoj, foto: Prva
.

1. U FOKUSU
Kako to da korona nije uticala na cene nekretnina stanova i vikendica, već su posle nekoliko meseci stagnacije skočile, razgovaramo sa Nikolom Đogatovićem, konsultantom za nekretnine.
((ZIDAJ, ZIDAJ, SVE KUPUJEM))

2. ČOVEČE NE LJUTI SE
Žena preminula nasred ulice u Beogradu, prolaznici u šoku gledali. Još jedna u nizu naglih smrti posledica je srčanog udara. Da li je u pitanju postkovid sindrom? Jesu li svi koji su imali koronu u opasnosti?To će nam reći prof. dr Višeslav Hadži Tanović, kardiolog.
((KOLIKO DUGO SE SRCE OPORAVLJA OD KORONE?))

3. PRELISTAVANJE
O, kako mediji navode, proneverama u Upravi carina, razgovaramo sa ekonomskom novinarkom dnevnika Politika Jasnom Petrović Stojanović i Darkom Trifunovićem iz Instituta za nacionalnu bezbednost.
((CARINA, MAJKA I ZLATNA KOKA))

4. TEMA JUTRA
Kada ćemo saznati da li je bračni par iz Niša stvarno u ropskom odnosu držao uglednog lekara? Da li je ovo usamljen slučaj i da li radne eksploatacije ima i u našoj zemlji? Kako saznaju za žrtve i kako im pomažu govore Hristina Piskulidis i Aleksandra Đurić.
((POD VELOM TAJNE))

5. KO JE U PRAVU
Treba li vakcinisanima dozvoliti da se okupljaju u kafićima, na utakmicama i koncertima, dok bi za nevakcinisane zabrana i dalje važila? To ćemo pitati Mišu Relića iz Udruženja barova i noćnih klubova, Katarinu Gojković iz Komiteta pravnika za ljudska prava i dr Branislava Tiodorovića iz Kriznog štaba.
((PREDNOST ZA VAKCINISANE?))

6. AKTUELNO
Muškarac koji je osumnjičen da je devojčicama pokazivao polni organ pušten je na slobodu pošto ga žrtve nisu prepoznale. Žitelji beogradskog naselja Cerak vinogradi i dalje su u strahu. Da li mu preti zatvorska ili samo novčana kazna objasniće nam advokatica Ana Selak.
((MANIJAK I DALJE NA SLOBODI?))

7. SVI PRIČAJU O
Evropska komisija predložila je uvođenje "kovid pasoša". Ako je mađarski premijer primio kinesku, a italija pregovara o proizvodnji ruske vakcine, imamo li mi razloga za strah? O tome razgovaramo sa Aleksandrom Seničićem direktorom JUTE.
((GDE SIGURNO MOŽEMO NA LETOVANJE))

8. ZABAVA
Šta jedemo svakog dana, a izuzetno je štetno? Da li je beli šećer zdraviji od žutog?
Koje greške najčešće pravimo kada spremamo hranu? Naš gost je Saša Plećević, dr Filgud.
((ŠTA TREBA PRVO IZBACITI IZ TANJIRA?))

9. ZABAVA
Da li način na koji uređujemo kuću može da utiče na naš poslovni i ljubavni život? Koju biljku treba da kupimo i kako da postavimo nameštaj ako želimo da doživimo uspeh? To će nam reći Sandra Drinčić, ona je stručnjak za feng šui.