Jutro - Sreda, 17. mart - Koliko dugo treba da budemo zatvoreni da bi to imalo efekta?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/alexandarilich85
foto: Depositphotos/alexandarilich85
.

1. U FOKUSU
Više od 30 hiljada građana tužilo je banke zbog naplate troškova obrade kredita. Prve presude pokazuju da su korisnici kredita u pravu. Zašto se građani i banke mogu nagoditi samo na sudu ovog jutra govore Dejan Gavrilović iz Efektive i Vladimir Vasić iz Uduženja banaka.
((UPORNOST SE ISPLATI))

2. ČOVEČE NE LJUTI SE
Da li je zatvaranje dečijeg vrtića u Lebanu, zbog epidemije korona virusom, samo izuzetak? Kakva je situacija u predškolskim ustanovama u Beogradu reći će nam gradski sekretar za Slavko Gak.
((KO ČUVA NAŠU DECU?))

3. ELEKTRONSKA UPRAVA
Da li su overene uplatnice prošlost? Koje su to novine o elekronskom plaćanju taksi i naknada koje pružaju organi MUP-a. Šta sve možemo uraditi od kuće objasniće Mihailo Jovanović.
(("LEŽE" NA RAČUN ODMAH))

4. PRELISTAVANJE
Najvažnije naslove iz dnevnih novina i najaktuelnije teme ovog jutra komentarisaćemo sa medijskom savetnicom predsednika Srbije Suzanom Vasiljević.
((PITANJA I ODGOVORI))

6. AKTUELNO
Da li je odluka Kriznog štaba da ne radi ništa osim prodavnica hrane, lekova i goriva kompromisno ili pravo rešenje? Koliko dugo treba da budemo zatvoreni da bi to imalo efekta? Treba li da vakcinišemo decu, od koliko godina i kojom vakcinom?
Ovo su samo neka od pitanja na koja ovog jutra odgovara dr Srđa Janković, epidemiolog i član kriznog štaba.
((ZAŠTO NEMAMO MERE?))

7. SVI PRIČAJU O...
Danas je 17 godina od pogroma Srba na Kosovu i Metohiji. O godišnjici tog stradanja pričamo sa nekadašnjim predsednikom Odbora za bezbednost Skupštine Srbije Draganom Šutanovcem i glavnim urednikom portala "Kosovo Onlajn Milošem Garićem.
((ETNIČKO ČIŠĆENJE KOJE TRAJE))

8. DECA PALE IKONE ZBOG IZAZOVA NA TIKTOKU
Deca pale kućne ikone zbog izazova na Tiktoku. Ova vest šokirala je Srbiju i opet pokrenula pitanje šta nam deca gledaju, šta rade i koga slušaju?
Naši gosti su Jelena Radović, stručnjak za društvene mreže, Milan Inić Yaserstain youtuber, i Barbara Milenković Barbi jedna od najuticajnijih Tiktokerki.
((ŠTA JE SLEDEĆE?))​