Jutro - Subota, 13. mart - Hoće li zatvaranje tokom vikenda biti dovoljno ili nam slede oštrije mere?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Jesi li pucao na Sarajevo? Tim pitanjem najavljen je intervju predsednika Vučića Senadu Hadžifejzoviću, koji je do sada na Jutjubu pogledalo milion ljudi. Šta je i ko u njemu video i čuo? O tome i drugim temama iz štampe razgovaram sa LJubinkom Milinčić i Zoranom Panovićem.
((UDARNE PRIČE))

2. AKTUELNO
Zna li ko je i zašto odvrnuo šrafove na točkovima njegovog automobila? Može li Srbija da smanji negativnu statistiku po kojoj svake godine gubimo skoro 50 hiljada ljudi? To su neka od pitanja za ministra Ratka Dmitrovića.
((NAMERNA SLUČAJNOST?))

3. TEMA JUTRA
KO je odgovoran zbog koncerata koji su održani u Kombank dvorani? Da li su nadležni morali da ih spreče? Hoće li zatvaranje tokom vikenda biti dovoljno ili nam slede oštrije mere? Ima li sukoba između medicinskog i političkog dela kriznog štaba? Zašto su i jedan i drugi nezadovoljni juče donetim merama, ali iz potpuno suprotnih razloga. O tome razgovaramo sa Predragom Konom i Goranom Vesićem.
((KO ODLUČUJE?))

4. U FOKUSU
Da li će biti još hapšenja u vrhu srpske policije? Kakva je bila njegova saradnja sa Goranom Papićem i Dijanom Hrkalović? Šta zna o prisluškivanju predsednika Srbije? Kada je saznao da Veljko Belivuk koristi isti automobil i lažne tablice sa istim oznakama koje on ima? To su samo neka od pitanja za direktora policije Vladimira Rebića.
((VEZE POLICIJE I MAFIJE))

5. SPO
Korona je promenila njen put, pa je, umesto u Brazil, iz Nemačke došla da nastavi studije u Srbiji? Kako iz njenog ugla izgleda život mladih u Srbiji a kako u Nemačkoj? Da li je korona promenila i percepciju? Šta poručuje onima koji sanjaju bolji život negde na Zapadu? Naša gošća je Jovana Eraković a sa njom stiže i njen profesor LJubodrag Savić.
((TAMO DALEKO))

6. ZABAVA
Predstava "Kišne kapi na vrelom kamenju", premijerno je izvedena 20. februara na sceni BDPa, a ovog jutra sa nama su glumci - Ljubinka Klarić i Aleksandar Vučković.
((PONOVO RADI... POZORIŠTE)) ​