Jutro - Petak, 12. mart - Gošća: dr Tatjana Adžić Vukčević, direktorka najveće kovid bolnice u Batajnici

U najnoovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1.U FOKUSU
Koliko treniranje ima veze sa godinama? To će nam otkriti fitnes instruktorke majka i ćerka, koje vežbaju zajedno. Čućete i savete: Šta jedu i koliko vežbaju devojke koje hoće da izgledaju kao manekenke?
((LJUDI KOJI NISU FIZIČKI AKTIVNI LAKO SE UMARAJU?))

2.ISHRANA I SREĆA
Kako da se hranimo zdravo a da to bude ukusno? Da li i hrana može doneti sreću reći će nam Danijela Boračeva.
((ČISTA "DESETKA")

3.ČOVEČE, NE LJUTI SE
Koliko naslednika imaju pohvatani mafijaši? Koliko ćemo još novih imena u slučaju "Belivuk" čuti pre nego što se razjasni prisluškivanje predsednika i pohapse sve "krtice" u državnom aparatu? To su pitanja za novinara Miloša Lazića i Zorana Milosavljevića iz Instituta za političke studije.
((BEZBROJ GLAVA MAFIJAŠKE HOBOTNICE))

4.PRELISTAVANJE
Prošlo je punih 18 godina od ubistva Zorana Đinđića. O prvom postkomunističkom premijeru Srbije, danu njegovog ubistva i onima koji su plakali, a nisu pomogli razgovaramo sa Sinišom Nikolićem i Branislavom Lečićem. Pitaćemo ih i za komentar najvažnijih naslova iz današnje dnevne štampe.
((ČOVEK KOJI JE SKINUO PETOKRAKU))

5.TEMA JUTRA
Zašto je nastala povika na pogrebna preduzeća da nameravaju da prekopavju grobove? Da li građani znaju da moraju da obnove Ugovore o korišćenju grobnih mesta? Šta piše u oglasu koje je objavilo Javno preduzeće „pogrebne usluge“ iz Beograda govori diretor Dragan Baltovski.
((INFOSTAN ZA VEČNU KUĆU))

6.AKTUELNO
Očajna sam jer nemamo više mesta. Kliničke slike su zastrašujuće. Ovo su reči Dr Tatjane Adžić Vukčević, direktorke najveće kovid bolnice u Batajnici. Ona je naša gošća ovog jutra. Pitaćemo je i koliko dugo bi trebalo da traje lokdaun?
((DA LI NAS ČEKA TOTALNO ZATVARANJE?))

7. SPORT
O mafiji na tribinama, o pripremama za predstojeću olimpijadu i zaraženim sportistima razgovaramo sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem.
((MORAJU LI SPORTISTI DA SE VAKCINIŠU?))​

8. SVI PRIČAJU O
Stotinu godina se čekao povratak dabrova u Srbiju. Poljoprivrednici iz Osečine, kojima su poplavili njive i malinjake, danas bi da ih se otarase zauvek, ali ne smeju na zaštićenu vrstu. Rešenje problema tražimo sa Željkom Grujičićem iz opštinskog veća Osečine, Slobodanom Simićem, direktorom rezervata "Zasavica".
((MUKE S "DIVLJOM GRADNJOM" DABROVA))