Jutro - Četvrtak, 11. mart - Nacionalni simbol Srbije pao otrovan olovom. Zašto stradaju orlovi krstaši i druge ptice?

U današnjem izdanju emisije, gldaćete:

.

1.U FOKUSU
Rad od kuće ima mnogo prednosti za firme i ekonomiju zemlje. Ali nije retka pojava oboljenja kičme i vrata. Kako izbeći posledice dugog sedenja, ali i lečiti različite tegobe govori dr Žarko Radović.
((UBRZAVANJE KOČENJA))

2.ČOVEČE NE LJUTI SE
U krvi bebe od 4 i po meseca pronađena velika koncentracija lekova za smirenje. To su otkrili lekari u Tiršovoj na pregledu i pozvali policiju. Da li će dete imati posledice? O tome razgovaramo sa dr Idom Jovanović. Ona je pedijatar iz Tiršove, a pitaćemo je i zbog čega se povećava broj dece koja imaju koronu?
((BEBISITERKA BEBI DALA BENSEDIN!?))

3.PRELISTAVANJE
Najvažnije naslove iz dnevnih novina ovog jutra komentarišemo sa Milutinom Mrkonjićem i Dubravkom Kralj. Iskusne i mlade snage SPS-a pitaćemo šta je glavno nasleđe Slobodana Miloševića, na 15-tu godišnjicu njegove smrti.
((SLOBA ILI MILOŠEVIĆ))

4.TEMA JUTRA
Nacionalni simbol Srbije pao otrovan olovom. Zašto stradaju orlovi krstaši i druge ptice, otkud toliko olova u našoj prirodi i da li ono dospeva i u ljudski organizam?
To su pitanja za Slobodana Kneževića iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i za Hanija Girgisa, profesionalnog sokolara.
((SAČMOM NA SIMBOL SRBIJE))

5.AKTUELNO
Šta je uzrok tragedije u Senti? Kako je moguće da roditelji nisu pretpostavili da će kućni ljubimci dva rotvajlera i doga na smrt izujedati njihovog červorogodišnjeg sina? Jesu li neke rase pasa opasne ili to postaju, jer se s njima loše postupa? Odgovor će pokušati da daju Nenad Milojević i Nenad Lakić.
((BEG IZ KAVEZA))

6."LOVIŠTA" ŽENA NA INTERNETU
U svakom većem gradu, masovne grupe muškaraca razmenjuju eksplicitne snimke bivših devojaka, maloletnica, pa i silovanja. Najmanje jednu takvu grupu imaju i dečaci od 12-13 godina. O tome razgovaramo sa Stašom Ivković, koja je razotkrila ovaj užas, i sa advokatom Milošem Radulcem.
((POZOVI "TELEGRAM" ZA ZLOSTAVLJANJE))

7.SVI PRIČAJU O...
Bebisiterka koja je smirivala bebu bensedinom uhapšena je i nalazi se u pritvoru.Kako se biraju osobe koje čuvaju decu dok su roditelji na poslu? Da li ih je moguće kontrolisati? Naši gosti su Predrag Balcacanović, škola za dadilje, Mirjana Lukić, iz agencije za čuvanje dece. Kako je odabrala bebisiterku za svoju decu reći će nam Seka Aleksić.
((KO PAZI NA ONE KOJI NAM PAZE DECU?))

8.ZABAVA
Najveseliji osmeh estrade posvetio se tome da na osmeh natera - bebe. O jutjub kanalu na kojem postavljaju pesme i crtaće koje prave za najmlađe pričaće nam Beki Bekić i njegova kćerka Emilija. A i otpevaće nam nešto.
((OSMEH ZA BEBE))​