Jutro - Utorak, 9. mart - Zar je potrebno da lekari u direktnom prenosu pokažu koliko im je teško?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

Ilustracija, foto: Depositphotos/ElenaHelade
Ilustracija, foto: Depositphotos/ElenaHelade
.

1. U FOKUSU
Snimke obnaženih žena i maloletnica, zajedno sa njihovim imenima i adresama, 35 hiljada muškaraca iz Srbije i ostatka Balkana delilo je preko aplikacije "Telegram". Onima koji su ih razotkrili pretili su i smrću. O tome razgovaramo sa Jelenom Riznić iz mreže "Ženska solidarnost" i Marijom Lukić iz istoimene fondacije.
((GDE SE IZGUBILA MUŠKA ČAST))

2. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Šta se događa kada neuki, a pohlepni ljudi rade posao lekara? Kako jeftino izbeljivanje zuba u salonima lepote dovodi do skupih intervencija u stomatološkim Klinikama? Kako izbeći zablude savetuje dr Tatjana Savić Stanković.
((DEPILACIJA ZUBA))

3. PRELISTAVANJE
Najvažnije naslove dnevnih novina i najaktuelnije teme ovog jutra komentarišemo sa novinarkom Bojanom Lekić. Pitaćemo je i koliko je 9. mart važan za razumevanje političke istorije Srbije u poslednjih 30 godina.
((MAJKA MITINGA ILI POKAZNA VEŽBA?))

4. TEMA JUTRA
Bolnice se ponovo pune kovid pacijentima. Zar je potrebno da lekari u direktnom prenosu pokažu koliko im je teško? Imamo li vremena za nemo praćenje statistike obolelih i mrtvih od korona virusa? Kakav je današnji trenutak govori dr Nebojša Lađević.
((POLITIČARI SUZAMA NE VERUJU))

5. KO JE U PRAVU
Besplatni udžbenici su prvo naljutili neke izdavače a onda i jednog od autora. Pre suočenja pred sudijom, u studiju Prve biće profesori Aleksandar Kavčić i Miloljub Albijanić, koji preti tužbom zbog postavljanja njegovog udžbenika na internet.
((BESPLATNI UDŽBENICI NA SUDU))

6. SVI PRIČAJU O...
"Jednostavno nisam više želela da živim''. Te i druge reči iz intervjua Megan Markl i princa Harija odjeknule su planetom. O rasizmu u britanskoj kraljevskoj porodici i o tome da li je ona zarobljenik tabloida razgovaraćemo sa novinarima Duškom Jovanić i Sinišom Ljepojevićem, a iz Londona će nam se u program uključiti Ratko Rakin, stipendista univerziteta Vestminster.
((BOŽE, SPASI - KRALJICU ILI PRINCA?))

7. ZABAVA
O brojnim komentarima na pesmu i spot kojim će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji pričaće nam članice grupe "Huriccane".
((,,LOCO LOCO'' U ROTERDAMU))​