Jutro - Ponedeljak, 8. mart - Kakvo je trenutno stanje u bolnicama i koliko smo daleko od zatvaranja i zabrane okupljanja?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1.U FOKUSU
Kada ćemo i poslednji komad zimske garderobe zameniti prolećnim ili preciznije, kada ćemo ispratiti zimu, pitaćemo meteorologa Nedeljka Todorovića.
((ODLAZI ZIMA…))

2.ČOVEČE NE LJUTI SE
Ima li razlike u ishrani muškaraca i žena? Treba li da je bude? Koja hrana podstiče euforiju? To će nam reći dr Vojislav Perišić, gastroenterolog.
((KAKO POVEĆATI NIVO HORMONA SREĆE?))

3.PRELISTAVANJE
Odjeci sa sastanka Saveta za nacionalnu bezbednost još uvek traju.Koliko su jaki pritisci spolja, a koliko se ruše kriminalne struktura iznutra? Kako se jačaju službe bezbednosti i koliku pomoć ćini savremena oprema? Novine prelistavamo sa Darkom Trifunovićem i Darkom Obradovićem.
((4 u 1))

4.TEMA JUTRA
Od danas su srednjoškolci na on-lajn časovima. Kako je organizovana ta nastava, koliko će trajati i da li postoje procene koliko će učenje na daljinu umanjiti znanje učenika.Gost jutra je ministar prosvete Branko Ružić.
((ZNANJE SA EKRANA))

5.KO JE U PRAVU?
Medicinski deo kriznog štaba na sutrašnjoj sednici tražiće uvođenje najstrožih mera! O tome kakvo je trenutno stanje u bolnicama i koliko smo daleko od zatvaranja i zabrane okupljanja reći će nam dr Nemanja Dinić, anesteziolog i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.
((TREBA LI UVESTI POLICIJSKI ČAS?))

6.ALEKSANDAR SANJA ILIĆ
U 70-oj godini, od posledica korona virusa, preminuo je Aleksandar Sanja Ilić, frontmen Balkanike, muzičar i kompozitor. Danica Krstić, njegova dugogodišnja saradnica biće naša gošća.
((POSLEDNJI POZDRAV))

7.IZ ISTANBULA
Korona je u jednom trenutku zaustavila njenu karijeru, ali ona se ne predaje. Kada možemo da očekujemo nove hitove, pitamo pevačicu Eminu Jahović.
((ŽENA ZMAJ))

8.SVI PRIČAJU O...
Koncert operske dive Tamare Rađenović je sa 15. oktobra pomeren na 3. april. Učenica Monserat Kabalje, čuveni sopran, biće naša gošća.
((KOLARAC POSLE KARNEGI HOLA))

9.OBIČNA NEOBIČNA MESTA
Bata Ilić nas, kao i svakog ponedeljka vodi kroz obične neobične priče. Ovoga puta pokazaće novim generacijama, kako su njihovi stari pokazivali ljubav prema najvećem sinu naroda i narodnosti SFRJ.
((TITO, ISPISANO BOROVIMA))

10.ANA I EEVA
Ana i Iva snimile su pesmu “Moć”, koju ćemo premijerno čuti u našem programu. U goste nam dolazi Ana Mladabeba, a putem skajpa razgovaramo sa Ivom Pletikosić. I, naravno gledamo njihov novi spot.
((“MOĆ” U DUETU))​