Jutro - Subota, 6. mart - Počela javna rasprava o Zakonu o istopolnim zajednicama. Ko je za, a ko protiv?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Šta ćemo videti večeras posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost? Ko odbija poligraf i može li se slagati detektor laži? O tome u Pregledu štampe razgovaramo sa Božidarom Spasićem i poligrafistom Slobodanom Zečevićem.
((VOJSKA MAFIJE?))

2. TEMA JUTRA
Korona virus zvanično je stigao u Srbiju. Tačno godinu dana prošlo je od te vesti. U kakvoj smo poziciji danas? Hoćemo li uspeti da isplivamo iz ovog talasa bez vanrednog stanja i policijskog časa? Zašto je sve više ljudi koji oboljevaju više puta? Da li je tačno da novi sojevi uspešno zaobilaze stečeni imunitet i gde nas vodi taj začarani krug korone?
((GODINA KOJU JE POJELA KORONA))

3. KO JE U PRAVU?
Počela javna rasprava o Zakonu o istopolnim zajednicama. Ko je za a ko protiv? Ako bude usvojen kakvu će korist doneti onima koji su za, a kakvu eventualnu štetu onima koji su protiv? Pitamo i vas a naši gostiu studiju su Aleksandar Šešelj i Boris Milićević.
((ŠTA JE BRAK?))

4. SVI PRIČAJU O.....
Zašto je Dušica iz Leskovca preminula dva sata posle abortusa u privatnoj ordinaciji? Kakve sve komplikacije mogu da nastanu posle prekida trudnoće? Koje analize moraju prethodno da se urade? I tom temom bavimo se danas.
((SMRT POSLE ABORTUSA))

5.U FOKUSU

Zašto je žena češće domaćica nego direktorka? Zbog čega je na funkcionerskim mestima tri puta više muškaraca? Samo dvadeset opština i gradova u Srbiji vode žene. Kako ih osnažiti da se aktivnije uključe u javni i politički život? O tome razgovaramo sa Marijom Obradović, ministarkom za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Pitaćemo je i šta potresa SNS i ko su pojedinci koji su sa visokih pozicija radili protiv lidera naprednjaka?

((ŽENE UPRAVLJAJU))​