Jutro - Četvrtak, 4. mart - Koje mere mogu smaniti broj novozaraženih?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. U FOKUSU
Sve je više snimaka masovnih tuča. Kako se odbraniti od siledžija na ulici? Posavetovaće vas predsednik saveza MMA boraca Luka Nikolić.
((ODBRANITE SE OD NASILNIKA))

2. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Zašto je popularna kultura nametnulo imperativ mladosti i fizičke lepote i ko sebi daje za pravo da se bavi estetskim zahvatima? Da li je osobama koje su neadekvatnim tretmanima pretpele trajne posledice, jedini izlaz sudska tužba? O svojim iskustvima i praksi govore Željana Milanović i Milan Colić.
((ZASTRAŠUJUĆE))

3. PRELISTAVANJE
Kakav šok čeka Srbiju nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost? Da li je predsednik Srbije bezbedan nakon poslednjih hapšenja ili još nije razbijena kriminalna klika koja navodno preti i vrhu vlasti? O tome razgovaramo sa Draganom J. Vučićevićem, urednikom "Informera", i Darkom Obradovićem iz Instituta za nacionalnu bezbednost.
((KRAJ HOBOTNICE?))

4. TEMA JUTRA
Amerikanci pokušavaju da zaustave Severni tok 2, sankcijama su pretili i Balkanskom toku. Hoćemo li ostati bez tog gasa? Naša gošća je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović.
Da li je tačno da će država davati subvencije za zamenu stolarije i izolaciju i šta treba da urade oni koji žele to da dobiju?
((HOĆE LI RAČUNI ZA GAS I STRUJU DA NAM BUDU MANJI?))

5. AKTUELNO
Koje mere mogu smaniti broj novozaraženih? Da li političari koji se protive pooštravanju mera direktno utiču na ponašanje građana? Koliko je situacija u Srbiji komplikovana, pitamo dr Gorana Belojevića.
((SAVEST.ŠTA JE TO?))

6. VERSKI MIR
Da li i manjinske verske zajednice u novom srpskom patrijarhu vide ličnost posvećenu miru i sabornosti? Da li samo Dara iz Jasenovca treba da uđe u nove udžbenike iz istorije? Na čijoj je strani kada se donosi odluka o uvođenju policijskog časa, pitamo akademika Muamera Zukorlića.
((PRAVDA, POMIRENJE I ...))

7. SVI PRIČAJU O...
Mali Despot poginuo je na stanici kada je sa svojom bakom izlazio iz autobusa. Vozač ga nije video. Porodica očekuje da zbog toga neko odgovara, ali sudski proces još nije pokrenut. Naš gost ovog jutra je Vukašin Mrđić, Despotov tata.
((IMAO JE 4 GODINE...))

8. NOVI PODKAST NA SAJTU B92
Nakon nekoliko uspešnih godina i čak 130 audio emisija, najslušaniji sportski podkast na našem jeziku "Sa terena" dobija pojačanje. I to video izdanje. Svake druge nedelje imaćete prilike da uživate u podkastu "Bez faula!" .Gosti jutra su Miloš Šaranović, sportski novinar, i Aleksandar Kovačević, urednik sportskog sajta B92!
((,,BEZ FAULA''))

9. ZABAVA
Ako ćemo po nečemu pamtiti San remo 2021. godine, onda je to zbog Zlatana Ibrahimovića i nje! Video koji je obišao svet je pojavljivanje na sceni fudbalske mega zvezde, i to uz pesmu,, Jutro je''! Naša današnja gošća je nego Nada Topčagić!
((JUTRO UZ ,,JUTRO JE''))